Μαμαδίστικη συνταγή εύκολη και γρήγορη!
Κοτόπουλο κατσαρόλας με ρύζι και θεϊκή λεμονάτη σάλτσα και κρεμώδη υφή.
Σερβίρεται με ρύζι πιλάφι και είναι ένα καθημερινό φαγητό για όλη τη οικογένεια.
- Advertisement -
Συνοδεύστε το με λίγη μουστάρδα και απογειώστε το πιάτο σας!
Υλικά
Για το κοτόπουλο λεμονάτο κατσαρόλας
1 κοτόπουλο γύρω στα 1.300 γρ.
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 σκελ. σκόρδο ολόκληρη
1 μέτριο καρότο ολόκληρο
1/2 κρεμμύδι
1/2 φλ. λευκό ξηρό κρασί
1 πρέζα/ες μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1 κ.σ. κορν φλάουρ
1 μέτριο ζουμερό λεμόνι (χυμό)
Για το ρύζι
2 φλ. ρύζι μακρύκοκκο
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1 καρότο ψιλοκομμένο
1 φλ. αρακά
2 κ.σ. άνηθο
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διαβάστε τη συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller