Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League επέβαλε ποινή τριών αγωνιστικών στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού, Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι, για την αποβολή του στο ματς των “πρασίνων” στην έδρα του Πανσερραϊκού, μετά το περιστατικό που είχε με τον Χέφτε Μπετανκόρ.
Σύμφωνα με τον διαιτητή του αγώνα, Πέτρο Τσαγκαράκη -και όσα έγραψε στο Φ.Α.- η επαφή μέτωπο με μέτωπο του Ντραγκόφσκι του Παναθηναϊκού με τον Μπετανκόρ του Πανσερραϊκού ήταν κουτουλιά.
Ο Μπαρτολομιέι Ντραγκόβσκι τιμωρήθηκε με ποινή τριών αγωνιστικών και χάνει τον αυριανό προημιτελικό Κυπέλλου του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, αλλά και άλλα δυο ντέρμπι.
Ο Πολωνός τερματοφύλακας δεν θα αγωνιστεί την Κυριακή (19.01.2025, 20:30, Newsit.gr) με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, όπως και στο νέο ντέρμπι αιωνίων της 26ης Ιανουαρίου στο Φάληρο για τη Super League (26.01.2025, 20:30, newsit.gr).
To άρθρο Ο Ντραγκόφσκι τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές – Τα ντέρμπι του Παναθηναϊκού που χάνει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Αθλητικά – NewsIT