LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΛΛΑΔΑΔείξε μου περισσότερα
    Στη φυλακή 43χρονος πατριός για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 11χρονης στον Αλμυρό
    25 Ιουνίου 2025
    Ο καιρός την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο
    25 Ιουνίου 2025
    καύσωνας
    Καιρός: Αστική Θερμική Νησίδα – Ποιο φαινόμενο ανεβάζει τη θερμοκρασία στα αστικά κέντρα
    25 Ιουνίου 2025
    πανελλαδικές 2025
    Πανελλαδικές 2025: Τι ώρα θα ανακοινωθούν αύριο οι βαθμοί και πως θα τους δείτε
    25 Ιουνίου 2025
    38χρονος προσπάθησε να βιάσει τουρίστρια – Βγήκε γυμνός από την θάλασσα και της όρμησε
    25 Ιουνίου 2025
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣΔείξε μου περισσότερα
    Όχι Street αλλά…Strim – Το 3ο Στριμ Food Festival έρχεται ανανεωμένο στις γραφικές στριμούλες της Αμφίκλειας
    25 Ιουνίου 2025
    Φθιώτιδα: Νέες κάμερες της τροχαίας σε 11 σημεία
    25 Ιουνίου 2025
    Πνίγηκε 68χρονος Τσέχικης καταγωγής στην Γλύφα
    25 Ιουνίου 2025
    Φάνης Σπανός: Η αρχή της Ισοπολιτείας και η ανάγκη της δημογραφικής θωράκισης επιβάλλουν την ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας
    25 Ιουνίου 2025
    Σεισμός μεγέθους 3,5 Ρίχτερ στη Φωκίδα
    25 Ιουνίου 2025
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
    ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΔείξε μου περισσότερα
    Νέα Μαγνησία Λαμίας: Την Παρασκευή το άνοιγμα του Κλήδονα
    25 Ιουνίου 2025
    Δημόσια Κεν. Βιβλιοθήκη Λαμίας: Έναρξη της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2025
    25 Ιουνίου 2025
    Λαμία – Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας
    20 Ιουνίου 2025
    Οι Δύο Κόσμοι – Μία Μουσικοθεατρική παράσταση από το Φθιωτικό Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων & Φίλων ΑΜΕΑ
    20 Ιουνίου 2025
    Απόψε η 15η παραδοσιακή μουσικοχορευτική βραδιά στο Λιανοκλάδι
    20 Ιουνίου 2025
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
    ΑΓΓΕΛΙΕΣΔείξε μου περισσότερα
    9 προσλήψεις στον Δήμο Μακρακώμης
    19 Μαΐου 2025
    Ζητείται προσωπικό από την Protergia για το κατάστημα Λαμίας
    27 Απριλίου 2025
    4 προσλήψεις στο Δήμο Λοκρών
    20 Μαρτίου 2025
    Καμένα Βούρλα: Θέση εργασίας σε γνωστό εστιατόριο
    20 Μαρτίου 2025
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΔείξε μου περισσότερα
    Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων: Αποχαιρετούμε τον Κωνσταντίνο Κοτσίλη
    25 Ιουνίου 2025
    12ο μουσικό φεστιβάλ ελάτειας
    Έρχεται το 12ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας με κορυφαία ονόματα
    25 Ιουνίου 2025
    «Ταιριάζει το πένθος στην Ηλέκτρα;» – Μια παράσταση που έρχεται από το… μέλλον στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο
    24 Ιουνίου 2025
    H ιστορία της ροκ μουσικής μέσα σε 50 λεπτά
    22 Ιουνίου 2025
    Βιβλιοθήκη Λαμίας: Στη βιβλιοθήκη όλα είναι δυνατά – ήρωες και ξωτικά, μύθοι και μυστικά!
    21 Ιουνίου 2025
  • ΤΑΞΙΔΙ
    ΤΑΞΙΔΙΔείξε μου περισσότερα
    Νίσυρος: Το νησί που έχει μια από τις ομορφότερες πλατείες της Ελλάδας
    22 Ιουνίου 2025
    Κάστρο Alnwick: Το εντυπωσιακό οικοδόμημα που στέγαζε το «Χόγκουαρτς» στις ταινίες του Χάρι Πότερ
    23 Μαΐου 2025
    Μακρινίτσα: Εκδρομή στο «μπαλκόνι του Πηλίου»
    17 Μαρτίου 2025
    Επτάστομο: Ο νοτιότερος παγετώνας στην Ευρώπη βρίσκεται στην Αγόριανη
    16 Μαρτίου 2025
    Μοναδικές εικόνες από το ρέμα Ορλιάς στον Όλυμπο – Ένας μαγευτικός προορισμός
    16 Φεβρουαρίου 2025
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΔείξε μου περισσότερα
    Πώς η κλιματική αλλαγή αλλάζει τις διακοπές και τον τουρισμό στην Ελλάδα
    20 Ιουνίου 2025
    Θερινό ηλιοστάσιο 2025: Έρχεται η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου – Πότε είναι
    18 Ιουνίου 2025
    Εκατοντάδες γιγαντιαίοι ιοί ανακαλύφθηκαν στους ωκεανούς
    15 Ιουνίου 2025
    Κινδυνεύουν με εξαφάνιση μέχρι το 2100 οι αυτοκρατορικοί πιγκουίνοι
    14 Ιουνίου 2025
    Ο νότιος πόλος του Ήλιου αποκαλύπτεται για πρώτη φορά μέσα από τα «μάτια» του Solar Orbiter – Δείτε βίντεο
    11 Ιουνίου 2025
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: Συνελήφθη σύμβουλος του Νετανιάχου για διαρροή πληροφοριών – Η αντιπολίτευση τον κατηγορεί για μεθόδευση ώστε να αποτρέψει την εκεχειρία στη Γάζα
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Στη φυλακή 43χρονος πατριός για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 11χρονης στον Αλμυρό
25 Ιουνίου 2025
Όχι Street αλλά…Strim – Το 3ο Στριμ Food Festival έρχεται ανανεωμένο στις γραφικές στριμούλες της Αμφίκλειας
25 Ιουνίου 2025
Φθιώτιδα: Νέες κάμερες της τροχαίας σε 11 σημεία
25 Ιουνίου 2025
Πνίγηκε 68χρονος Τσέχικης καταγωγής στην Γλύφα
25 Ιουνίου 2025
Φάνης Σπανός: Η αρχή της Ισοπολιτείας και η ανάγκη της δημογραφικής θωράκισης επιβάλλουν την ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας
25 Ιουνίου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΚΟΣΜΟΣ > Συνελήφθη σύμβουλος του Νετανιάχου για διαρροή πληροφοριών – Η αντιπολίτευση τον κατηγορεί για μεθόδευση ώστε να αποτρέψει την εκεχειρία στη Γάζα
ΚΟΣΜΟΣ

Συνελήφθη σύμβουλος του Νετανιάχου για διαρροή πληροφοριών – Η αντιπολίτευση τον κατηγορεί για μεθόδευση ώστε να αποτρέψει την εκεχειρία στη Γάζα

4 Νοεμβρίου 2024
Updated 2024/11/04 at 4:02 ΜΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Η ισραηλινή αστυνομία συνέλαβε έναν κορυφαίο συνεργάτη του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου για τη φερόμενη διαρροή απόρρητων πληροφοριών σε ξένα μέσα ενημέρωσης.

Οι ηγέτες της αντιπολίτευσης λένε ότι οι πληροφορίες ήταν «πλαστές» και μέρος ενός τεχνάσματος για να αποτραπεί η κατάπαυση του πυρός και η συμφωνία ομήρων στη Γάζα.

Η έρευνα επικεντρώνεται σε ισχυρισμούς ότι το γραφείο του πρωθυπουργού προώθησε σε ξένα μέσα ενημέρωσης τον ισχυρισμό ότι η Χαμάς σχεδίαζε να μεταφέρει λαθραία ομήρους από τη Γάζα πάνω από τα αιγυπτιακά σύνορα και να δημιουργήσει διχασμό στην ισραηλινή κοινωνία για να πιέσει τον Νετανιάχου σε συμφωνία απελευθέρωσης ομήρων και κατάπαυσης του πυρός.

- Advertisement -

Netanyahu’s PMO Official Suspected Of Leaking Intel, Doc Found In Gaza: Report#DNAVideos | #Netanyahu | #Gaza

For more videos, click here https://t.co/6ddeGFqedQ pic.twitter.com/FMfO45ZAxm

— DNA (@dna) November 4, 2024

Ο Ελιέζερ Φελντστάιν, ο οποίος έχει κατονομαστεί από πολιτικούς της αντιπολίτευσης ως ο βοηθός του Νετανιάχου, είναι μεταξύ πολλών ατόμων που ανακρίνονται για τη διαρροή «απόρρητων και ευαίσθητων πληροφοριών πληροφοριών», σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα. Μια δικαστική απόφαση που δόθηκε στη δημοσιότητα την Κυριακή ανέφερε ότι πληροφορίες που ελήφθησαν από τα συστήματα του ισραηλινού στρατού και «εκδόθηκαν παράνομα» μπορεί να έχουν βλάψει την ικανότητα του Ισραήλ να απελευθερώσει ομήρους που κρατούσε η Χαμάς στη Γάζα.

Ένας εκπρόσωπος του Νετανιάχου αρνήθηκε ότι υπήρξαν διαρροές από το Γραφείο του Πρωθυπουργού (PMO) και ότι «το εν λόγω άτομο δεν συμμετείχε ποτέ σε συζητήσεις που σχετίζονται με την ασφάλεια», αναφερόμενος προφανώς στον Φελντστάιν.

Το Γραφείο του Πρωθυπουργού υποβάθμισε επίσης την πιθανότητα η διαρροή να επηρέασε τις διαπραγματεύσεις με τη Χαμάς για την απελευθέρωση ομήρων από τη Γάζα, χαρακτηρίζοντας τον ισχυρισμό «γελοίο».

Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ κατηγόρησε την Κυριακή το γραφείο του πρωθυπουργού ότι διέρρευσε «πλαστά απόρρητα έγγραφα για να τορπιλιστεί η πιθανότητα μιας συμφωνίας ομήρων – για να διαμορφωθεί μια επιχείρηση επιρροής της κοινής γνώμης κατά των οικογενειών των ομήρων».

A suspected leak of classified Gaza documents involving an aide to Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu jolted Israeli politics and sparked outrage among the families of hostages held by Hamas https://t.co/MDgVJWiQWt pic.twitter.com/CDIB2Rigtz

— Reuters (@Reuters) November 4, 2024

Οι οικογένειες των ομήρων που κρατούνται στη Γάζα κατηγόρησαν τον Νετανιάχου ότι ματαίωσε επανειλημμένα μια συμφωνία με τη Χαμάς, πιστεύοντας ότι ο τερματισμός του πολέμου στη Γάζα θα ανάγκαζε τον πρωθυπουργό να διεξαγάγει εκλογές. Ο Νετανιάχου φέρεται να έχει τορπιλίσει στο παρελθόν συμφωνίες με απαιτήσεις της τελευταίας στιγμής – κάτι που ο ίδιος αρνείται.

Οι υποτιθέμενες διαρροές ήταν η βάση δύο άρθρων που δημοσιεύθηκαν τον Σεπτέμβριο, ένα στο Jewish Chronicle, στο Ηνωμένο Βασίλειο και ένα άλλο στη γερμανική Bild, επικαλούμενες πηγές ισραηλινών μυστικών υπηρεσιών και υποστηρίζοντας το αφήγημα που προωθήθηκε από τον Νετανιάχου εκείνη την εποχή.

Τα άρθρα δημοσιεύτηκαν καθώς συνεχίζονταν οι διαπραγματεύσεις για την κατάπαυση του πυρός και την απελευθέρωση ομήρων, αλλά και καθώς χιλιάδες Ισραηλινοί διαδήλωναν σχεδόν καθημερινά καλώντας την κυβέρνηση να συνάψει συμφωνία με τη Χαμάς και να φέρει στο σπίτι τους ισραηλινούς ομήρους.

Αυτές οι διαδηλώσεις εντάθηκαν αφού ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε την 1η Σεπτεμβρίου ότι έξι Ισραηλινοί σκοτώθηκαν στη Γάζα – τέσσερις από αυτούς επρόκειτο να απελευθερωθούν σε ένα πρώτο κύμα της πιθανής συμφωνίας.

Την επόμενη μέρα, ο Νετανιάχου έδωσε συνέντευξη Τύπου και παρουσίασε ένα υποτιθέμενο έγγραφο της Χαμάς που ανέφερε ότι βρέθηκε σε μια σήραγγα στη Γάζα. Το έγγραφο, είπε, δείχνει ότι η Χαμάς προσπαθούσε να διχάσει τους Ισραηλινούς. «Δεν πρόκειται να παραδοθώ σε αυτή την πίεση», είπε ο Νετανιάχου και επανέλαβε την απαίτησή του να ελέγξει το Ισραήλ τα σύνορα Γάζας-Αιγύπτου, γνωστά και ως διάδρομος Φιλαδέλφεια. Κάτι τέτοιο θα «αποτρέψει τη λαθραία μεταφορά των ομήρων μας στο Σινά», είπε. «Μπορούν να εμφανιστούν στο Ιράν ή στην Υεμένη».

Λίγες μέρες αργότερα, το Jewish Chronicle δημοσίευσε ένα άρθρο που ισχυριζόταν ότι πηγές πληροφοριών ανέφεραν ότι «το σχέδιο του Σινουάρ ήταν να διαφύγει λαθραία μαζί με τους εναπομείναντες ηγέτες της Χαμάς μαζί με Ισραηλινούς ομήρους μέσω του διαδρόμου της Φιλαδέλφεια στο Σινά και από εκεί στο Ιράν».

Το άρθρο ανέφερε ότι οι πληροφορίες συγκεντρώθηκαν «κατά την ανάκριση ενός αιχμάλωτου ανώτερου αξιωματούχου της Χαμάς, καθώς και από πληροφορίες που ελήφθησαν από έγγραφα που κατασχέθηκαν την Πέμπτη 29 Αυγούστου, την ημέρα που ανασύρθηκαν τα έξι πτώματα των δολοφονημένων ομήρων». Από τότε το άρθρο έχει διαγραφεί, αλλά εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη μια αρχειοθετημένη έκδοση.

Ο γιος του πρωθυπουργού, Γιάιρ Νετανιάχου, προώθησε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στις 10 Σεπτεμβρίου, ο εκπρόσωπος του ισραηλινού στρατού, αντιναύαρχος Ντάνιελ Χαγκάρι, είπε σε δημοσιογράφο: «Δεν γνωρίζω το είδος των πληροφοριών που αναφέρατε σχετικά με τον Σινουάρ και τους ομήρους».

Την ίδια περίοδο, ένα άρθρο της γερμανικής εφημερίδας Bild ανέφερε ότι ένα έγγραφο της Χαμάς που υπαινίσσεται ότι γράφτηκε από τον Γιαχία Σινουάρ φέρεται να έδειχνε πώς η ομάδα είχε καταφέρει να επιζήσει από τη εμπόλεμη σύγκρουση και προσπαθούσε να δημιουργήσει διαιρέσεις στο Ισραήλ και να ασκήσει πίεση στις οικογένειες των ομήρων, έτσι ώστε και αυτές με τη σειρά τους να πιέσουν την κυβέρνηση. Η Bild επικαλέστηκε ένα έγγραφο πληροφοριών και επανέλαβε τους ισχυρισμούς που είχε κάνει ο Νετανιάχου στη συνέντευξη Τύπου του στις 2 Σεπτεμβρίου.

Σε ανακοίνωσή τους στις 8 Σεπτεμβρίου, οι Ισραηλινές Αμυντικές Δυνάμεις (IDF) ανέφεραν ότι το έγγραφο που επικαλείται η Bild δεν γράφτηκε από τον Σινουάρ και ότι ήταν ένα παλιό έγγραφο που βρέθηκε πριν από πέντε μήνες και «γραμμένο ως σύσταση από τις μεσαίες τάξεις της Χαμάς και όχι από τον Σινουάρ». Οι πληροφορίες δεν «αποτελούσαν νέες πληροφορίες», είπε ο Ισραηλινός Στρατός, προσθέτοντας ότι «παρουσιάστηκε στους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων πολλές φορές, ακόμη και πριν εντοπιστεί το εν λόγω έγγραφο». Η δήλωση πρόσθεσε ότι διερευνά τη διαρροή του εγγράφου, η οποία «αποτελεί σοβαρό αδίκημα».

Μετά την άρση της απόφασης για λογοκρισία από το δικαστήριο την Κυριακή, οικογένειες ισραηλινών ομήρων που κρατούνταν στη Γάζα «έδειξαν» προς το γραφείο του πρωθυπουργού, κάνοντας λόγο για «υποψίες που δείχνουν ότι άτομα που συνδέονται με τον πρωθυπουργό ενήργησαν για να πραγματοποιήσουν μια από τις μεγαλύτερες απάτες στην ιστορία. της χώρας».

Ο ηγέτης της ισραηλινής αντιπολίτευσης Γιαΐρ Λαπίντ και ο Μπένι Γκαντζ – οι οποίοι παραιτήθηκαν από το υπουργικό συμβούλιο του Νετανιάχου εν καιρώ πολέμου νωρίτερα αυτό το έτος – έχουν εκμεταλλευτεί τις εικαζόμενες διαρροές ως αποτυχία στην κορυφή της κυβέρνησης, με τον Γκαντζ να το αποκαλεί “εθνικό έγκλημα”.

Και οι δύο κατηγόρησαν το γραφείο του Νετανιάχου για τη διαρροή, με τον Γκαντζ να κατηγορεί τον Νετανιάχου ότι αξιοποίησε τις διαρροές για πολιτικά οφέλη. Ο Λάπιντ έθεσε θέμα επίσης εάν η διαρροή μπορεί να ήταν σκόπιμη καθώς οι διαπραγματεύσεις για ομήρους με τη Χαμάς είχαν ξεκινήσει νωρίτερα μέσα στο έτος, σύμφωνα με κοινή δήλωση των δύο ηγετών της αντιπολίτευσης την Κυριακή.

«Υπάρχει υποψία ότι η ομάδα του Νετανιάχου δημοσίευσε απόρρητα έγγραφα και πλαστά απόρρητα έγγραφα για να τορπιλίσει την πιθανότητα μιας συμφωνίας ομήρων», είπε ο Λάπιντ σε δήλωση. «Αυτή η υπόθεση βγήκε από το γραφείο του ίδιου του Πρωθυπουργού και η έρευνα πρέπει να εξετάσει εάν δεν ήταν κατόπιν εντολής του πρωθυπουργού».

Διαβάστε επίσης:

Εμφύλιος στη Haaretz: Κύριο άρθρο «διορθώνει» τον εκδότη που αποκάλεσε τους Παλαιστίνιους «μαχητές της ελευθερίας»

Ισπανία: Πλημμύρες και στη Βαρκελώνη – Κόκκινος συναγερμός για ακραία φαινόμενα (photos/videos)

Ιταλία: Πρώτη εισαγωγή ασθενή με «αυστραλιανή γρίπη» – Δεν αναγνώριζε ούτε τη σύζυγό του

ΚΟΣΜΟΣ | topontiki.gr

Read More

Έχετε αντιμετωπίσει ποτέ φραγμένη αποχέτευση που σας χάλασε την ημέρα; Οι ειδικοί στις αποφράξεις του https://apostolisapofraxeis.gr/ είναι εδώ για να σας απαλλάξουν άμεσα και αξιόπιστα από κάθε πρόβλημα σωληνώσεων.

4 Νοεμβρίου 2024
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Στη φυλακή 43χρονος πατριός για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό 11χρονης στον Αλμυρό
25 Ιουνίου 2025
Όχι Street αλλά…Strim – Το 3ο Στριμ Food Festival έρχεται ανανεωμένο στις γραφικές στριμούλες της Αμφίκλειας
25 Ιουνίου 2025
Φθιώτιδα: Νέες κάμερες της τροχαίας σε 11 σημεία
25 Ιουνίου 2025
Πνίγηκε 68χρονος Τσέχικης καταγωγής στην Γλύφα
25 Ιουνίου 2025
Φάνης Σπανός: Η αρχή της Ισοπολιτείας και η ανάγκη της δημογραφικής θωράκισης επιβάλλουν την ίδρυση Πανεπιστημίου Στερεάς Ελλάδας
25 Ιουνίου 2025
- Advertisement -
Ad image

You Might Also Like

ΚΟΣΜΟΣ

Συρία: Έκρηξη σε ελληνορθόδοξο μοναστήρι στη Δαμασκό – Επίθεση αυτοκτονίας με πολλούς νεκρούς

23 Ιουνίου 2025
ΚΟΣΜΟΣFeatured

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

22 Ιουνίου 2025
ΚΟΣΜΟΣ

Το Ισραήλ χτύπησε πυρηνική εγκατάσταση στο Ισφαχάν, επιβεβαιώνει ο ΔΟΑΕ

21 Ιουνίου 2025
ΚΟΣΜΟΣ

Το Ισραήλ για άλλη μια φορά στη «μαύρη λίστα» του ΟΗΕ για σοβαρές παραβιάσεις κατά των παιδιών

20 Ιουνίου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?