Με τον Φακούντο Πέρες να σκοράρει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων και να τρέχει στα κάγκελα του Πανθεσσαλικού για να πανηγυρίσει με τους λιγοστούς οπαδούς του Παναιτωλικού, η ομάδα του Αγρινίου πήρε ένα σημαντικό “διπλό” στην έδρα του Βόλου, για την 22η αγωνιστική στη Super League.
Το πρώτο ημίχρονο του Βόλος – Παναιτωλικός ήταν “φτωχό” από πλευράς θεάματος και με ελάχιστες φάσεις στις δυο εστίες. Από την αρχή του αγώνα, η ομάδα του Αγρινίου δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα στα πόδια της. Οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά υπεροχή, αλλά οι φάσεις που έφτιαξαν δεν προκάλεσαν προβλήματα στα αντίπαλα καρέ.
Ο Παναιτωλικός μπήκε “δυνατά” στην επανάληψη και στο 49′ είδε την κεφαλιά του Λομόνακο να περνάει για λίγο άουτ. Η ομάδα του Αγρινίου είχε ξεκάθαρη υπεροχή για περιπου 15 λεπτά. Ο Βόλος ανέβασε “ταχύτητα” στη συνέχεια και πίεσε για το γκολ, έχοντας αρκετές άστοχες τελικές. Κόντρα στη ροή του αγώνα και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στη νίκη, με τον Πέρες να κάνει το 0-1 με κοντινό πλασέ (η μπάλα βρήκε και στον Ασλανίδη).
To άρθρο Βόλος – Παναιτωλικός 0-1: Νίκη στις καθυστερήσεις με Πέρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .