LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: Βαθιά διχασμένη η κυβέρνηση Νετανιάχου μετά την συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα – Εν αναμονή ανακοινώσεων, ποιοι θα αφεθούν ελεύθεροι
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Λαμία: Παραδοσιακό Θέατρο Σκιών Καραγκιόζη στην Ηράκλεια
1 Ιουλίου 2025
Νέος Κ.Ο.Κ. : Η χρήση προστατευτικού κράνους στο επίκεντρο των ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας
1 Ιουλίου 2025
Δήμος Λαμιέων: Οδηγίες Προστασίας της Δημόσιας Υγείας σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
1 Ιουλίου 2025
Λουτρόπολη της Υπάτης – Ως πότε αυτός ο μαρασμός
1 Ιουλίου 2025
Ψηφιακό πελατολόγιο: «Υποδοχή» με απεργίες σε συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτων
1 Ιουλίου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΚΟΣΜΟΣ > Βαθιά διχασμένη η κυβέρνηση Νετανιάχου μετά την συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα – Εν αναμονή ανακοινώσεων, ποιοι θα αφεθούν ελεύθεροι
ΚΟΣΜΟΣ

Βαθιά διχασμένη η κυβέρνηση Νετανιάχου μετά την συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα – Εν αναμονή ανακοινώσεων, ποιοι θα αφεθούν ελεύθεροι

17 Ιανουαρίου 2025
Updated 2025/01/17 at 10:02 ΜΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Προς το τέλος του οδεύει το διαπραγματευτικό θρίλερ που εκτυλίχθηκε τα προηγούμενα 24ωρα μεταξύ Λωρίδας της Γάζας, Ισραήλ και Κατάρ, με το Συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ να επικυρώνει τη συμφωνία, ενώ εκκρεμεί το τελικό «ναι» από το διευρυμένο υπουργικό συμβούλιο.

Contents
Οι «πρωθύστερες» εξελίξειςΟι απειλές των «ακραίων» δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση ΝετανιάχουΔιχασμένοι και οι συγγενείς των ομήρωνΣτη δημοσιότητα η λίστα με τα ονόματα των 33 ομήρων που θα απελευθερωθούνΠιέζουν οι οικογένειες των ομήρων να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να εφαρμοστεί πλήρως η συμφωνίαΟι πρώτοι 95 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι που θα αποφυλακιστούν

Το υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ συνεδριάζει απόψε για να ψηφίσει επί της συμφωνίας κατάπαυσης του πυρός στη Γάζα, ανακοίνωσε το γραφείο του πρωθυπουργού, λίγες ώρες αφού το συμβούλιο ασφαλείας έδωσε το πρώτο «πράσινο φως» για την εφαρμογή της. Η συνεδρίαση διεξάγεται απόψε, μολονότι έχει ξεκινήσει το Σαμπάτ, η εβραϊκή ημέρα ανάπαυσης.

Την Κυριακή αναμένεται η έναρξη της εφαρμογής της συμφωνίας, όταν και θα ξεκινήσει το σταδιακό άνοιγμα των περασμάτων για να φτάσει ανθρωπιστική βοήθεια στον θύλακα, ενώ παράλληλα θα εκκινήσει και η διαδικασία απελευθέρωσης των ομήρων, με τους συγγενείς να συγκεντρώνονται καθημερινά στο κέντρο του Τελ Αβίβ. 

- Advertisement -

Η Παλαιστινιακή Αρχή είναι έτοιμη «να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της» στη Λωρίδα της Γάζας, δήλωσε σήμερα ο Παλαιστίνιος πρόεδρος Μαχμούντ Αμπάς. Αυτή ήταν η πρώτη αντίδραση του Αμπάς μετά την ανακοίνωση, την Τετάρτη, ότι επιτεύχθηκε συμφωνία κατάπαυσης του πυρός μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς. «Η παλαιστινιακή κυβέρνηση, υπό την καθοδήγηση του προέδρου Αμπάς, ολοκλήρωσε όλες τις προετοιμασίες για να αναλάβει πλήρως τις ευθύνες της στη Λωρίδα της Γάζας» αναφέρεται στην ανακοίνωση της προεδρίας.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ισραηλινή κυβέρνηση πρόκειται να επικυρώσει σήμερα τη συμφωνία εκεχειρίας στη Γάζα, ενώ, όπως μεταδίδουν τα κρατικά ισραηλινά μέσα, οι πρώτες τρεις γυναίκες όμηροι θα απελευθερωθούν νωρίς το απόγευμα της Κυριακής.

Ωστόσο, η συμφωνία που υπέγραψαν σήμερα τα ξημερώματα οι αντιπροσωπείες του Ισραήλ και της Χαμάς στην Ντόχα έχει προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις, όπως μεταδίδει η DW, τόσο στις τάξεις της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης, όσο και μεταξύ των συγγενών των ισραηλινών ομήρων – είτε όσων πρόκειται να απελευθερωθούν σταδιακά κατά τις επόμενες έξι εβδομάδες είτε όσων θα πρέπει να περιμένουν να τεθεί σε εφαρμογή η δεύτερη φάση της εκεχειρίας.

Israel’s security cabinet recommends approval of hostage release deal ahead of cabinet votehttps://t.co/EPXq2XzLDI

— Haaretz.com (@haaretzcom) January 17, 2025

Οι «πρωθύστερες» εξελίξεις

Πάντως, εάν κάτι προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι η πρωθύστερη ακολουθία των εξελίξεων. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ήδη από σήμερα το πρωί, τα ονόματα που περιέχονται στον κατάλογο των 33 ομήρων που πρόκειται να απελευθερωθούν κατά την πρώτη φάση της εκεχειρίας, είχαν γνωστοποιηθεί στις οικογένειές τους, παρότι το περιορισμένης σύνθεσης Υπουργικό Συμβούλιο, αρμόδιο για θέματα ασφάλειας και άμυνας (ισραηλινό ΚΥΣΕΑ), δεν είχε συνεδριάσει ακόμη.

Σύμφωνα με το ρωσικό ημιεπίσημο πρακτορείο ειδήσεων Sputnik, οι οικογένειες θα πληροφορούνται για την επικείμενη απελευθέρωση των συγγενών τους 24 ώρες πριν την πραγματοποίησή της – πληροφορία που αναμεταδόθηκε ασχολίαστη από τα ισραηλινά ΜΜΕ. Επίσης, η έγκυρη εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας Israel Hayom δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της, επικαλούμενη κυβερνητική πηγή που συμμετέχει στις διαπραγματευτικές επαφές, την αποκλειστική πληροφορία ότι τόσο ο Μπάιντεν, όσο και ο Τραμπ έχουν διαβεβαιώσει τους Ισραηλινούς πως σε περίπτωση κατά την οποία η Χαμάς παραβεί έστω και τον παραμικρό όρο της συμφωνίας εκεχειρίας σε οποιοδήποτε στάδιο κι αν αυτή βρίσκεται, τότε οι ΗΠΑ θα δώσουν το «πράσινο φως» για συνέχιση των ισραηλινών χερσαίων επιχειρήσεων στη Γάζα.

Η πληροφορία αυτή αφέθηκε να γίνει γνωστή, ενώ στο εσωτερικό του κυβερνητικού συνασπισμού εντείνονται οι αντιρρήσεις ως προς το κατά πόσον η συγκεκριμένη συμφωνία θα πρέπει να επικυρωθεί από την κυβέρνηση ή όχι.

Οι απειλές των «ακραίων» δεν θα ρίξουν την κυβέρνηση Νετανιάχου

Είναι γεγονός ότι, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, η κυβέρνηση Νετανιάχου φαίνεται πιο διχασμένη από ποτέ. Σε χθεσινοβραδινή δραματική ανακοίνωσή του, ο υπουργός Εθνικής Ασφαλείας και ηγέτης του κόμματος της εθνοθρησκευτικής ακροδεξιάς «Εβραϊκή Ισχύς», Ιταμάρ Μπεν Γκβιρ, ξεκαθάρισε ότι εάν η συμφωνία επικυρωθεί σήμερα, θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση.

Την ίδια θέση επανέλαβε και σήμερα το πρωί. Παράλληλα, και μετά την απόφαση που έλαβε χθες η κοινοβουλευτική ομάδα του δεύτερου εθνοθρησκευτικού ακροδεξιού κόμματος «Θρησκευτικός Σιωνισμός», ο ηγέτης του, υπουργός Οικονομικών, Μπετσαλέλ Σμότριτς, επιμένει ότι εάν το Ισραήλ δεν συνεχίσει τις χερσαίες επιχειρήσεις στη Γάζα αμέσως μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης της εκεχειρίας, το κόμμα του θα αποχωρήσει και εκείνο από την κυβέρνηση.

Παρ’ όλα αυτά, κοινή θέση των δύο «ακραίων φωνών» της κυβέρνησης είναι ότι – ακόμα και σε περίπτωση αποχώρησής τους από το Υπουργικό Συμβούλιο – δεν πρόκειται να «ρίξουν» την κυβέρνηση, προκειμένου «να μην πραγματοποιήσουν το όνειρο της Αριστεράς», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Μπεν Γκβιρ. Έτσι, παρότι απειλείται η καθαυτή συνοχή της κυβέρνησης Νετανιάχου, η πιθανότητα να καταρρεύσει μειώνεται στο ελάχιστο.

Τέλος, εκφράζονται έντονες επικρίσεις από μέλη της κυβέρνησης, που είναι αντίθετα στην αποχώρηση του ισραηλινού στρατού από τον Άξονα Φιλαδέλφειας (σύνορα Γάζας-Αιγύπτου) – μια κίνηση που η συμφωνία προβλέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο την 50ή ημέρα της εκεχειρίας. Από την άλλη, όμως, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το «κοινοβουλευτικό σωσίβιο» που προσφέρει ο ηγέτης της κεντροαριστερής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιαΐρ Λαπίντ, εφόσον ο Νετανιάχου δεν θα μπορέσει να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις αντιρρήσεις των δεξιότερων κυβερνητικών του εταίρων.

Διχασμένοι και οι συγγενείς των ομήρων

Τέλος, εξίσου διχασμένοι είναι και οι συγγενείς των ισραηλινών ομήρων. Τα δύο σωματεία των συγγενών των ομήρων, που ταυτίζονται με τις δεξιότερες φωνές της κυβέρνησης, πραγματοποιούν επί τρεις συνεχόμενες ημέρες ογκώδεις διαδηλώσεις στο κέντρο της Ιερουσαλήμ, απαιτώντας από τον Νετανιάχου να μην αποδεχθεί τη συγκεκριμένη συμφωνία, καλώντας τον να επιμείνει στη μαζική απελευθέρωση όλων ανεξαιρέτως των ομήρων και να συνεχίσει ο στρατός τις επιχειρήσεις του στη Γάζα μέχρι την ολοσχερή κατάρρευση της Χαμάς, ή, έστω, την εξορία των στελεχών της από τον παλαιστινιακό θύλακα.

Αντιθέτως, τα σωματεία των συγγενών των ομήρων που τάσσονται υπέρ της συγκεκριμένης συμφωνίας εκεχειρίας διαδήλωσαν ακόμα μια φορά σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο του Τελ Αβίβ, εκφράζοντας αφ’ ενός την ελπίδα τους να απελευθερωθούν σε αρχικό, τουλάχιστον, στάδιο οι 33 όμηροι κατά την πρώτη φάση της εκεχειρίας, και αφ’ ετέρου προβάλλοντας το αίτημά τους η κυβέρνηση να θέσει σε ύψιστη προτεραιότητα τη γρήγορη απελευθέρωση όλων των υπολοίπων ομήρων, χωρίς να τίθεται στην εξίσωση η διατήρηση ή μη της παρουσίας της Χαμάς στη Γάζα.

Στη δημοσιότητα η λίστα με τα ονόματα των 33 ομήρων που θα απελευθερωθούν

Εντωμεταξύ, η λίστα με τους 33 ομήρους που πρόκειται να απελευθερωθούν στο πρώτο στάδιο της συμφωνίας δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

These are the hostages set to be released in the first phase of the cease-fire deal between Israel and Hamas | FOLLOW LIVE UPDATES https://t.co/EPXq2XzLDI pic.twitter.com/qwyIdxVvkz

— Haaretz.com (@haaretzcom) January 17, 2025

Τα ονόματα είναι: Liri Albag, Itzhak Elgarat, Karina Ariev, Ohad Ben Ami, Ariel Bibas, Yarden Bibas, Kfir Bibas, Shiri Bibas, Agam Berger, Gonen Romi, Daniella Gilboa, Emily Damari, Sagui Dekel Chen, Iair Horn, Omer Wenkert , Alexandre Sasha Troufanov, Arbel Yehoud, Ohad Yahalomi, Eliya Cohen, Or Levy, Naama Levy, Oded Lifshitz, Gadi Moshe Mozes, Avraham (Avera) Mengisto, Shlomo Mantzur, Keith Samuel Sigal, Tsachi Idan, Ofer Kalderon, Tal Shoham, Doron Steinbrecher, Omer Shem Tov, Hisham Sayed, Eli Sharabi.

Το γραφείο του πρωθυπουργού δήλωσε ότι η απελευθέρωση των ομήρων θα μπορούσε να ξεκινήσει την Κυριακή, εν αναμονή της έγκρισης της συμφωνίας από το υπουργικό συμβούλιο.

«Εκκρεμεί η έγκριση από το Υπουργικό Συμβούλιο Ασφαλείας και η κυβέρνηση και η συμφωνία να τεθεί σε ισχύ, η απελευθέρωση των ομήρων θα εφαρμοστεί σύμφωνα με το προγραμματισμένο πλαίσιο στο οποίο αναμένεται να απελευθερωθούν οι όμηροι την Κυριακή», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πιέζουν οι οικογένειες των ομήρων να επισπευσθούν οι διαδικασίες και να εφαρμοστεί πλήρως η συμφωνία

Στο μεταξύ, εκπρόσωποι των οικογενειών των Ισραηλινών ομήρων που κρατούνται στη Γάζα κάλεσαν τους διαπραγματευτές να ολοκληρώσουν όλες τις φάσεις της συμφωνίας και να εξασφαλίσουν την επιστροφή όλων των κρατουμένων.

Στο πρώτο στάδιο της κατάπαυσης του πυρός, 33 όμηροι πρόκειται να αφεθούν ελεύθεροι σε διάστημα έξι εβδομάδων – με τουλάχιστον τρεις να απελευθερώνονται κάθε εβδομάδα.

«Ο ρόλος μας είναι να κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε την πλήρη εφαρμογή της συμφωνίας και να εξασφαλίσουμε την επιστροφή όλων μέχρι τον τελευταίο όμηρο» είπε η Einav Zangauker, μητέρα του Matan Zangauker, ο οποίος αιχμαλωτίστηκε από τη Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023. «Αυτή η συμφωνία πρέπει να ακολουθηθεί μέχρι τέλους, για να επιστρέψουν όλοι στο σπίτι τους και να τερματιστεί ο πόλεμος» δήλωσε.

Ο Daniel Lifshitz είναι εγγονός του 84χρονου ομήρου Oded Lifshitz, ο οποίος αναμένεται να απελευθερωθεί σε πρώτη φάση. Παρά το γεγονός αυτό, ο Daniel λέει ότι θα συνεχίσει την εκστρατεία «μέχρι να απελευθερωθεί και ο τελευταίος όμηρος». «Δε θα αφήσουμε τον πόλεμο να συνεχιστεί, δε θα σταματήσουμε μέχρι ο τελευταίος όμηρος να επιστρέψει στο σπίτι του» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Την Κυριακή, ξεκινάμε μια νέα εποχή για τη χώρα μας».

Οι πρώτοι 95 Παλαιστίνιοι κρατούμενοι που θα αποφυλακιστούν

Οι ισραηλινές αρχές έδωσαν σήμερα στη δημοσιότητα τα ονόματα των 95 Παλαιστίνιων κρατουμένων –στην πλειονότητά τους γυναίκες και ανήλικοι– που θα μπορούσαν να αφεθούν ελεύθεροι από αυτήν την Κυριακή, στο πλαίσιο της πρώτης ανταλλαγής με Ισραηλινούς ομήρους που κρατά η Χαμάς.

«Η αποφυλάκιση των κρατουμένων (…) δεν θα γίνει πριν από τις 16.00 της Κυριακής» ανέφερε το υπουργείο Δικαιοσύνης.

Το υπουργικό συμβούλιο ασφαλείας του Ισραήλ έχει δώσει το πράσινο φως στη συμφωνία κατάπαυσης του πυρός στη Λωρίδα της Γάζας, η οποία θα πρέπει να εγκριθεί και από την ισραηλινή κυβέρνηση. Η συμφωνία προβλέπει σε πρώτη φάση την απελευθέρωση 33 Ισραηλινών ομήρων και την αποφυλάκιση πολλών εκατοντάδων Παλαιστινίων που κρατούνται σε ισραηλινές φυλακές.

Η λίστα περιλαμβάνει 70 γυναίκες (μία είναι ανήλικη) και 25 άνδρες, οι 9 εκ των οποίων είναι μικρότεροι των 18 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες του υπουργείου, ο νεότερος είναι 16 ετών. Μόο οι επτά από αυτούς συνελήφθησαν πριν από τις 7 Οκτωβρίου 2023, την ημέρα που η Χαμάς εξαπέλυσε την άνευ προηγουμένου επίθεσή της στο ισραηλινό έδαφος.

Μεταξύ των γυναικών είναι και η Χαλίντα Τζαράρ, στέλεχος του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (FPLP) που θεωρείται «τρομοκρατική οργάνωση» από το Ισραήλ, τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Συνελήφθη στα τέλη Δεκεμβρίου στη Δυτική Όχθη και κρατείται χωρίς να της έχουν απαγγελθεί κατηγορίες. Τον Σεπτέμβριο του 2021 αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης δύο ετών σε ισραηλινή φυλακή επειδή συμμετείχε σε δράσεις του FPLP.

Σύμφωνα με το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου, η απελευθέρωση των Ισραηλινών ομήρων θα ξεκινήσει την Κυριακή. Δύο πηγές προσκείμενες στη Χαμάς είπαν ότι στην πρώτη ομάδα θα περιλαμβάνονται τρεις Ισραηλινές στρατιωτίνες.

Διαβάστε επίσης:

Σκέψεις να μεταφερθεί σε κλειστό χώρο η ορκωμοσία Τραμπ λόγω… πολικών θερμοκρασιών

TikTok: Ο Τραμπ θα αποφασίσει τι θα γίνει με την πλατφόρμα – «Θα δείτε τι θα κάνω»

Πομπηία: Ανακαλύφθηκε πολυτελές, ιδιωτικό λουτρό – Το BBC το χαρακτηρίζει ως εύρημα που εντοπίζεται «μια φορά στον αιώνα»

ΚΟΣΜΟΣ | topontiki.grRead More

17 Ιανουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λαμία: Παραδοσιακό Θέατρο Σκιών Καραγκιόζη στην Ηράκλεια
1 Ιουλίου 2025
Νέος Κ.Ο.Κ. : Η χρήση προστατευτικού κράνους στο επίκεντρο των ελέγχων της Ελληνικής Αστυνομίας
1 Ιουλίου 2025
Δήμος Λαμιέων: Οδηγίες Προστασίας της Δημόσιας Υγείας σε Περίπτωση Πυρκαγιάς
1 Ιουλίου 2025
Λουτρόπολη της Υπάτης – Ως πότε αυτός ο μαρασμός
1 Ιουλίου 2025
Ψηφιακό πελατολόγιο: «Υποδοχή» με απεργίες σε συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτων
1 Ιουλίου 2025

You Might Also Like

ΚΟΣΜΟΣ

Συρία: Έκρηξη σε ελληνορθόδοξο μοναστήρι στη Δαμασκό – Επίθεση αυτοκτονίας με πολλούς νεκρούς

23 Ιουνίου 2025
ΚΟΣΜΟΣFeatured

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν

22 Ιουνίου 2025
ΚΟΣΜΟΣ

Το Ισραήλ χτύπησε πυρηνική εγκατάσταση στο Ισφαχάν, επιβεβαιώνει ο ΔΟΑΕ

21 Ιουνίου 2025
ΚΟΣΜΟΣ

Το Ισραήλ για άλλη μια φορά στη «μαύρη λίστα» του ΟΗΕ για σοβαρές παραβιάσεις κατά των παιδιών

20 Ιουνίου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?