Νεκρή ανασύρθηκε από χαράδρα στην περιοχή της «Κασταλίας Πηγής» στους Δελφούς μία 37χρονη τουρίστρια από την Ουκρανία.
Η άτυχη γυναίκα βρισκόταν από τις 18 Φεβρουαρίου στην περιοχή έχοντας νοικιάσει σπίτι για να γνωρίσει τους αρχαιολογικούς και φυσικούς θησαυρούς των Δελφών.
Όπως μεταδίδει το lamiareport, το πρωί της Τετάρτης ή από την προηγούμενη, ενδεχομένως να ακολούθησε ένα από τα μονοπάτια της περιοχής και δεν αποκλείεται να χάθηκε. Η πρώτη εντύπωση είναι ότι σκοτώθηκε συνέπεια πτώσης σε βράχια, εντούτοις προς το παρόν υπάρχουν μόνο τα στοιχεία που έχουν συλλέξει οι πυροσβέστες που ανέλαβαν την επιχείρηση ανάσυρσης.
Η 37χρονη είχε πέσει σε ιδιαίτερα απόκρημνη περιοχή και χρειάστηκε η επέμβαση της 7ης ΕΜΑΚ και της ειδικής ορειβατικής ομάδας για την ανάσυρσή της. Η επιχείρηση μάλιστα κράτησε σχεδόν 5 ώρες από τις 12:30′ το μεσημέρι.
Τη προανάκριση διενεργεί το οικείο ΑΤ ενώ θα γίνει και νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λαμίας.
Διαβάστε επίσης:
Χαλκίδα: Στο δικαστήριo οι δύο κατηγορούμενοι για τον βιασμό 22χρονης
Φωτιά στο Κορωπί: Κάηκε αποθήκη με ανταλλακτικά – Ένα άτομο εισέπνευσε καπνό