ΘΘεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης αν δεν έχει παραιτηθεί ήδη θα πρέπει να το κάνει​

ΘΘεοχαρόπουλος: Ο Κασσελάκης αν δεν έχει παραιτηθεί ήδη θα πρέπει να το κάνει​

«Ο κ. Κασσελάκης αν δεν έχει παραιτηθεί ήδη θα πρέπει να το κάνει», ανέφερε Θανάσης Θεοχαρόπουλος, αναφορικά με την ανάρτηση που έκανε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και στην οποία καλούσε τον Αλέξη Τσίπρα «να σταματήσει την υπονόμευση».

Σχολιάζοντας τις αναρτήσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι ο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε «στην πρώτη ανάρτηση ο Κασσελάκης έλεγε τον Τσίπρα υπονομευτή, στη δεύτερη ανάρτηση τον κατηγορούσε για παιχνίδια. Προσπαθούσε να τον εμπλέξει από ό,τι είδα σε διάφορες καταστάσεις οι οποίες νομίζω ότι δεν έχει εμπλακεί όλο το τελευταίο διάστημα, τουλάχιστον όσο γνωρίζω δεν έχει εμπλακεί[…]Με ρωτάτε αν κατάλαβα.

»Όχι δεν κατάλαβα μου φάνηκε παραληρηματικό “έλα να αναλάβεις” στον πρώην πρόεδρο, “πάμε” υπονοώντας σε εκλογική διαδικασία. Αν έχει παραιτηθεί έπρεπε να το έχει πει[…] Προσπαθούμε κάθε φορά να ερμηνεύσουμε αυτά που δεν ερμηνεύονται γιατί εδώ ξαναλέω το ζήτημα είναι ένα: τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά για να αντιμετωπίζονται με αναρτήσεις και με τουίτ[…] ».

Η σύγκρουση Στέφανου Κασσελάκη και Αλέξη Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ προκλήθηκε μετά τις διαδοχικές αναρτήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης -από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται-, με τις οποίες ρίχνει το γάντι στον προκάτοχό του, καλώντας τον να επιλέξει είτε να έρθει και να αναλάβει το κόμμα, είτε να τον στηρίξει χωρίς παιχνίδια. Είχε προηγηθεί σκληρή αντιπαράθεση των δύο πλευρών για την οικονομική ενίσχυση της Αυγής, καθώς και τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *