Νόστιμες και απλές τηγανίτες από την Αργυρώ, γίνονται στα γρήγορα και απολαμβάνονται αμέσως.
Πιο παλιά όταν λέγαμε τηγανίτες ο νους πήγαινε απευθείας σε τούτη εδώ τη συνταγή.
Τηγανίτες παραδοσιακές, τηγανίτες εύκολες που φτιάχνονταν παλιότερα σε κάθε σπίτι.
- Advertisement -
Τηγανίζονται πάντα σε ελαιόλαδο και γαρνίρονται στα νησιά μας κυρίως με πετιμέζι αλλά καμιά φορά σερβίρονται με μέλι ή κανελοζάχαρη.
Υλικά
Για τις τηγανίτες
1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3/4 φλ. νερό
2 πρέζα/ες αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το γαρνίρισμα
Μέλι θυμαρίσιο
πετιμέζι
κανελοζάχαρη
Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller