Νόστιμες και απλές τηγανίτες από την Αργυρώ, γίνονται στα γρήγορα και απολαμβάνονται αμέσως.
Πιο παλιά όταν λέγαμε τηγανίτες ο νους πήγαινε απευθείας σε τούτη εδώ τη συνταγή.
Τηγανίτες παραδοσιακές, τηγανίτες εύκολες που φτιάχνονταν παλιότερα σε κάθε σπίτι.
Τηγανίζονται πάντα σε ελαιόλαδο και γαρνίρονται στα νησιά μας κυρίως με πετιμέζι αλλά καμιά φορά σερβίρονται με μέλι ή κανελοζάχαρη.
Υλικά
Για τις τηγανίτες
1 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3/4 φλ. νερό
2 πρέζα/ες αλάτι
Λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Για το γαρνίρισμα
Μέλι θυμαρίσιο
πετιμέζι
κανελοζάχαρη
Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller
Ακολουθήστε το LAMIAthema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.