Ρεβύθια σαλάτα, vegan, θρεπτική συνταγή για ένα πλήρες χορταστικό γεύμα στο σπίτι ή στο γραφείο.
Συνδυάστε τα λαχανικά που προτιμάτε ή τα λαχανικά εποχής κι απολαύστε νοστιμιά και υγεία.
Υλικά
Για τα ρεβύθια σαλάτα
250 γρ. ρεβύθια (βρασμένα)
1 παντζάρι (βρασμένο)
2 καρότα (τριμμένα)
1 αβοκάντο (σε καρέ)
1/2 φλ. ρόδι (καθαρισμένο)
2 κρεμμύδια φρέσκα (ψιλοκομμένα)
2 κ.σ. μαϊντανό
2 κ.σ. άνηθο
2 κ.σ. δυόσμο (φρέσκο)
1/2 φλ. κινόα κόκκινη βρασμένη (ή φαγόπυρο)
1/2 φλ. σταφίδες (μαύρες)
Φύλλα από σπανάκι (ή ρόκα)
Για το ντρέσινγκ
1/3 φλ. ελαιόλαδο
1 λεμόνι (μικρό το χυμό του)
1 κ.γ. καρυ
1 κ.σ. ξύδι (από κρασί)
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι ή πετιμέζι
1 κ.γ. πάπρικα (γλυκιά)
Αλάτι
Πιπέρι
Η συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller