Η μανέστρα Σαντορίνης ή «αυγόσουπα μανέστρα» όπως λέγεται στο νησί, είναι παραδοσιακή συνταγή.
Το αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό των Σαντορινιών.
Υλικά
Για την κοκκινιστή μανέστρα
600 γρ. ντοματάκια Σαντορίνης άνυδρα
2-3 κ.σ. ελαιόλαδο
300 γρ. σπασμένα χοντρά μακαρόνια
3-6 φρέσκα αυγά (κατά βούληση)
3 κ.σ. κεφαλοτύρι ή λαδοτύρι Σαντορίνης ψιλοτριμμένο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller
Ακολουθήστε το LAMIAthema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.