Αυθεντική συνταγή για μοσχάρι γιαουρτλού, με ρίζες και αρώματα από την Κωνσταντινούπολη.
Υλικά
Για το μοσχάρι γιαουρτλού
800 γρ. ψιλοκομμένο μοσχάρι (χτένι σπάλας ή στρογγυλό)
2 κ.σ. αλεύρι
1/4 φλ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
1 πρέζα/ες μοσχοκάρυδο
1 πρέζα/ες μπαχάρι
1 κ.γ. πελτές
4 ψιλοκομμένες ντομάτες ή 400 γραμ. κονκασέ
1/2 φλ. κόκκινο ξηρό κρασί
1 ματσ. σέσκουλα ή λαπάθα ή σπανάκι (χοντροκομμένα)
250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
3 κ.σ. σκορδόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Χυλοπίτες ή ρύζι για το σερβίρισμα
Διαβάστε τη συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller
Ακολουθήστε το LAMIAthema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.