Ένας αλμυρός κορμός τυριού που είναι τέλειος για πολλές διαφορετικές περιστάσεις.
Με προετοιμασία 5 λεπτών έχεις ένα αλμυρό κορμό τυριού με κράνμπερι, σταφίδες, σύκα και προσούτο ότι πιο εύκολο αλλά και πιο εντυπωσιακό ορεκτικό που θα φτιάξετε ποτέ!
Υλικά
- Advertisement -
Για τον αλμυρό κορμό τυριού
Λίγο ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια σε πολύ λεπτές φέτες
4 αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα
Λίγες σταγόνες βαλσαμικό ξύδι
Λίγες σταγόνες κονιάκ
200 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
50 γρ. ροκφόρ σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. προσούτο Καρπενησίου ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
100 γρ. κολοκυθόσπορο
50 kg καρυδόψιχα
Λίγα κράνμπερι για το γαρνίρισμα
Λίγες σταφίδες για το γαρνίρισμα
Κράκερ για το σερβίρισμα
Η συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller