Ένας αλμυρός κορμός τυριού που είναι τέλειος για πολλές διαφορετικές περιστάσεις.
Με προετοιμασία 5 λεπτών έχεις ένα αλμυρό κορμό τυριού με κράνμπερι, σταφίδες, σύκα και προσούτο ότι πιο εύκολο αλλά και πιο εντυπωσιακό ορεκτικό που θα φτιάξετε ποτέ!
Υλικά
Για τον αλμυρό κορμό τυριού
Λίγο ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια σε πολύ λεπτές φέτες
4 αποξηραμένα σύκα ψιλοκομμένα
Λίγες σταγόνες βαλσαμικό ξύδι
Λίγες σταγόνες κονιάκ
200 γρ. τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
50 γρ. ροκφόρ σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. προσούτο Καρπενησίου ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. γλυκιά πάπρικα
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
100 γρ. κολοκυθόσπορο
50 kg καρυδόψιχα
Λίγα κράνμπερι για το γαρνίρισμα
Λίγες σταφίδες για το γαρνίρισμα
Κράκερ για το σερβίρισμα
Η συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller