Συνάντηση γνωριμίας για τη δημιουργία Συμβουλίου Νέων Δήμου Λαμιέων

Συνάντηση γνωριμίας για τη δημιουργία Συμβουλίου Νέων Δήμου Λαμιέων

Νέους και νέες που έχουν εγγραφεί στο Μητρώο Νέων, φιλοξένησε ο Δήμος Λαμιέων χθες Τρίτη 9 Ιουλίου 2024, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, προκειμένου να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους συνάντηση, να γνωριστούν και να ανταλλάξουν απόψεις δίνοντας το στίγμα τους για ένα καλύτερο αύριο για την πόλη της Λαμίας.

Σε μία ζεστή ατμόσφαιρα, τους νέους και τις νέες υποδέχθηκαν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου που ευχήθηκε καλή αρχή στο νέο τους εγχείρημα δηλώνοντας την στήριξή του, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων Μάκης Πρέντζας τονίζοντας ότι τις καλύτερες ημέρες στην πόλη μας θα τις δημιουργήσουν οι νέοι ενώ ο αρμόδιος Εντεταλμένος Σύμβουλος Λαμιέων Θάνος Στεργίου, δήλωσε την ικανοποίηση του για τις έως τώρα συμμετοχές στο Μητρώο Νέων και την πεποίθηση του ότι οι νέοι της πόλης μας είναι έτοιμοι να γράψουν τη δική τους ιστορία και να πετύχουν την αλλαγή. Επίσης το παρών έδωσε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Δημήτρης Τζούφλας.

Στόχοι του Δήμου Λαμιέων, μέσω της σύστασης Συμβουλίου Νέων, είναι:

·         να εξοικειωθούν οι νέοι-ες με τη διαδικασία λήψης αποφάσεων σε τοπικό επίπεδο,

·         να συμβάλλουν στη διαμόρφωση τοπικού στρατηγικού σχεδίου για τη νέα γενιά,

·         να οργανώσουν και να υποστηρίξουν δράσεις που αφορούν σε σημαντικούς τομείς της κοινωνικής ζωής της πόλης και

·         να διεκδικήσουν μια κοινωνία με κοινωνική δικαιοσύνη και αλληλεγγύη μεταξύ των γενεών.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι και νέες, που επιθυμούν να εγγραφούν, μπορούν να καταχωρούν τα στοιχεία τους στην διαδικτυακή πλατφόρμα του Δήμου Λαμιέων: https://www.lamia.gr/form/mitroo-neon

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *