LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: Σι Τζέι ΜακΚόλουμ: «Παίκτης NBA ο Κέντρικ Ναν, είναι τέρας ο Σάσα Βεζένκοφ»​
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε έναν 13χρονο με ηλεκτρικό πατίνι – Στο νοσοκομείο με τραύματα ο νεαρός​
16 Ιουλίου 2025
Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία την Πέμπτη και μετά δροσιά – Καύσωνας από την επόμενη εβδομάδα​
16 Ιουλίου 2025
Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε μία 4χρονη και τον πατέρα της έξω από το ΠΑΓΝΗ – Στη ΜΕΘ το κοριτσάκι​
16 Ιουλίου 2025
Αγία Παρασκευή: Πως προέκυψε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή – Αρνείται την εμπλοκή της η πρώην σύζυγός του​
16 Ιουλίου 2025
Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2639: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί​
16 Ιουλίου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΑΘΛΗΤΙΚΑ > Σι Τζέι ΜακΚόλουμ: «Παίκτης NBA ο Κέντρικ Ναν, είναι τέρας ο Σάσα Βεζένκοφ»​
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σι Τζέι ΜακΚόλουμ: «Παίκτης NBA ο Κέντρικ Ναν, είναι τέρας ο Σάσα Βεζένκοφ»​

8 Μαρτίου 2025 162 Views
Updated 2025/03/08 at 12:02 ΜΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ

Ο σταρ του NBA, Σι Τζέι ΜακΚόλουμ, μίλησε για τον αδερφό του που αγωνίζεται με τη Φενέρμπαχτσε στη Euroleague και αναφέρθηκε επίσης με τα καλύτερα λόγια για τον Κέντρικ Ναν του Παναθηναϊκού, αλλά και τον Σάσα Βεζένκοφ του Ολυμπιακού.

Σε συνέντευξή του στο Amerikanos24, ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ έδειξε τις γνώσεις του για τη Euroleague και εξέφρασε την επιθυμία να αγωνιστεί κάποια στιγμή στην Ευρώπη, ενώ επέλεξε Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, Φενέρμπαχτσε και Μονακό για το Final 4 του Άμπου Ντάμπι.

- Advertisement -
Ad image

Οι δηλώσεις του Σι Τζέι ΜακΚόλουμ

Για την Euroleague: «Νομίζω ότι η EuroLeague έχει κάνει βήματα προόδου, βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση σίγουρα. Προφανώς είναι πιο τηλεοπτικά τα πράγματα, πιο εύκολο να αποκτήσεις πρόσβαση. Έχω την εφαρμογή της EuroLeague. Έχω πολλές διαφορετικές εφαρμογές και τρόπους για να βλέπω τα παιχνίδια του (αδερφού του), είτε αυτό είναι στην EuroLeague ή στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η δημόσια γνώση και η αντίληψη εδώ στις ΗΠΑ, έχει κατά κάποιο τρόπο αλλάξει όσον αφορά την ποιότητα του παιχνιδιού. Προφανώς, έχεις τον Λούκα Ντόντσιτς, έχεις παιδιά που έχουν έρθει από την EuroLeague και έχουν έρθει από την Ευρώπη και είχαν επιτυχημένες καριέρες εδώ. Όλο αυτό κρατάει πίσω από την εποχή του Ρούντι Φερνάντεθ. Ακόμα και νωρίτερα. Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να βλέπεις πώς το παιχνίδι έχει μεγαλώσει και πόσο ανταγωνιστικό είναι εκεί πέρα».

Για το αν ο Κέντρικ Ναν ανήκει στο ΝΒΑ: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι είναι παίκτης του ΝΒΑ. Ήταν καλός όταν ήταν στο πρωτάθλημα. Προφανώς, κάποιοι τραυματισμοί και τέτοια πράγματα τον απέτρεψαν από το να παίξει. Αλλά βλέπετε πώς το παιχνίδι του συνέχισε να εξελίσσεται και το πόσο ολοκληρωμένος είναι. Δεν είναι εύκολο να αφομοιώσεις τον εαυτό σου στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Υπάρχουν κομβικοί παράγοντες όπως η κυκλοφορία της μπάλας. Δίνεται μεγάλη έμφαση στην πάσα, στο κόψιμο, όχι τόσο πολύ στην ντρίμπλα, αλλά μπόρεσε να προσαρμοστεί στο παιχνίδι του, στο στυλ του Παναθηναϊκού, συνεχίζοντας παράλληλα να είναι επιθετικός. Και ξέρετε, ο προπονητής του ήταν ο προπονητής που προπονούσε τον αδερφό μου στην Εφές. Και δίνει στους γκαρντ την ελευθερία όταν είναι αρκετά καλοί. Βλέπεις τι κάνει με αυτήν την ελευθερία ο Ναν».

Για το ποιες ομάδες θα περάσουν στο Final 4: «Νομίζω ότι θα κερδίσει η Φένερ. Ο Βεζένκοφ είναι ένα τέρας, οπότε θα διάλεγα τον Ολυμπιακό, την Φένερ, τον Παναθηναϊκός, που είναι είναι ο τρίτος και μετά ο τέταρτος… μια έκπληξη. Νομίζω ότι οι φίλοι μου, ο Τάις, ο Μάικ Τζέιμς, νομίζω ότι έχουν μια ευκαιρία, να μπουν στο Final Four. Νομίζω ότι θα πάω με την Μονακό στο Final Four. Και μετά επιλέγω τη Φένερ να κερδίσει. 

Υπέροχος προπονητής, υπέροχη ομάδα. Προφανώς ο Ουέιντ Μπόλντγουιν έρχεται πίσω στη δράση. Έχεις τον Νάιτζελ Χέις – Ντέιβις, έχεις καλή περιφέρεια έχεις πολλή κίνηση, έχεις δυνατούς ψηλούς και προφανώς τον αδερφό μου. Είναι δολοφόνος, ένα τέρας. Αρχίζει να συνηθίζει την ομάδα, τον τρόπο που παίζουν. Προφανώς, ξέρετε, τα λεπτά του στο παρκέ έχουν σκαμπανεβάσματα τελευταία, αλλά θα είναι έτοιμος να παίξει όταν ο προπονητής φωνάξει τον αριθμό του. Είναι νικητής. Και εκμεταλλεύεται την ευκαιρία να πάρει ένα πρωτάθλημα και ανυπομονώ να τον δω».

Για το αν θα σκεφτόταν ποτέ να αγωνιστεί στην Euroleague: «Οπωσδήποτε. Αν η γυναίκα μου το εγκρίνει… Θα μου άρεσε να παίξω στην Ευρώπη κάποια στιγμή. Και είχα όνειρα και στόχους και φιλοδοξίες μια μέρα να παίξω με τον αδερφό μου στην Ευρώπη. Προφανώς είναι 37 ετών. Εγώ είμαι 33. Έχω πράγματα να κάνω εδώ. Η οικογενειακή δυναμική παίζει επίσης ρόλο. Έχω παιδιά, Είμαι παντρεμένος, τα παιδιά μου μεγαλώνουν. Η γυναίκα μου είναι οδοντίατρος. Έχουμε όλα αυτά τα πράγματα που επηρεάζουν τη ζωή μας και τις αποφάσεις, αλλά, αν όλα τα πράγματα ήταν όπως πρέπει, θα ήθελα πολύ την ευκαιρία να το κάνω. Απλά δεν ξέρω πού είμαι αυτή τη στιγμή από άποψη ζωής. 

Έχω δει τον αδερφό μου να παίζει Τουρκία για πολύ καιρό, οπότε έχω μεγάλο σεβασμό για το μπάσκετ της Τουρκίας. Έχω πάει στην Κωνσταντινούπολη πολλές φορές. Ήμουν στην ασιατική πλευρά, Έχω βρεθεί στην ευρωπαϊκή πλευρά, την εξερεύνησα, χωρίς GPS. Λατρεύω τη Σερβία. Έχω μεγάλο σεβασμό για τη Σερβία, παρακολουθούσα το μπάσκετ, προφανώς τα ντέρμπι. Έχω πάει στην Ισπανία, οπότε αυτά είναι μερικά μέρη που θα ήθελα πολύ να εξερευνήσω, είτε παίζω είτε όχι. Εγώ σχεδιάζω να πάω εκεί κάποια στιγμή και να πάρω τα παιδιά μου και τη γυναίκα μου μαζί».

 

 

 

 

To άρθρο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ: «Παίκτης NBA ο Κέντρικ Ναν, είναι τέρας ο Σάσα Βεζένκοφ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Read More

Newsroom 8 Μαρτίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε έναν 13χρονο με ηλεκτρικό πατίνι – Στο νοσοκομείο με τραύματα ο νεαρός​
16 Ιουλίου 2025
Καιρός: Στους 40 βαθμούς η θερμοκρασία την Πέμπτη και μετά δροσιά – Καύσωνας από την επόμενη εβδομάδα​
16 Ιουλίου 2025
Ηράκλειο: Αυτοκίνητο παρέσυρε μία 4χρονη και τον πατέρα της έξω από το ΠΑΓΝΗ – Στη ΜΕΘ το κοριτσάκι​
16 Ιουλίου 2025
Αγία Παρασκευή: Πως προέκυψε το σχέδιο δολοφονίας του Πολωνού καθηγητή – Αρνείται την εμπλοκή της η πρώην σύζυγός του​
16 Ιουλίου 2025
Κλήρωση ΛΟΤΤΟ 2639: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί​
16 Ιουλίου 2025

Σας ενδιαφέρουν

ΤΟΠΙΚΑΑΘΛΗΤΙΚΑΕιδήσεις

H Αναγέννηση Λαμίας αντιμετωπίζει τις ΑΠΚ Νεάπολης, ΝΟ Χαλκίδας και ΧΑΝΘ

15 Ιουλίου 2025
ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑ

Τεντόγλου: «Απογειώθηκε» στα 8.46μ. και έδωσε 16 βαθμούς στην Ελλάδα με την κορυφαία επίδοση στον κόσμο

28 Ιουνίου 2025
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στεφάν Λανουά: Σωστή η κόκκινη κάρτα σε Μήτογλου, έπρεπε να αποβληθεί ο Τσάλοφ και να δοθεί πέναλτι στην Athens Kallithea​

12 Μαρτίου 2025
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έμεινε εκτός αποστολής από το Ολυμπιακός – Μπόντο Γκλιμτ​

12 Μαρτίου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?