Στη σύλληψη -για συνέργεια- ακόμη τεσσάρων ατόμων, για την άγρια επίθεση σε βάρος του 45χρονου άνδρα, που βρέθηκε χθες το απόγευμα, δεμένος και ξυλοκοπημένος σε ερημική περιοχή, στο Παυλόκαστρο της Πάτρας προχώρησαν το μεσημέρι της Τρίτης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας.
Σύμφωνα με το tempo24 και οι τέσσερις είναι Έλληνες, δύο αδέρφια, ο πατέρας και ένας φίλος τους. Τα ξημερώματα της Τρίτης, συνελήφθη ένας 33χρονος -ο τρίτος αδερφός- ο οποίος κατηγορείται ότι μετέφερε και πέταξε κοντά στο Παυλόκαστρο, τον παθόντα.
Το θύμα της επίθεσης εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών. Βρέθηκε δεμένος και με χτυπήματα στο σώμα του, ενώ η ταυτοποίησή του έγινε με λήψη δακτυλικών αποτυπωμάτων καθώς δεν βρέθηκαν έγγραφα πάνω του.
Για το πώς κατέληξε δεμένος χειροπόδαρα με καλώδιο ο 45χρονος, φέρεται να είχε έντονο διαπληκτισμό με τον θύτη μέσα σε όχημα, στην περιοχή της Εγλυκάδας. Εκεί φέρεται ο δράστης να χτύπησε τον 45χρονο και να τον έδεσε και στη συνέχεια να τον μετέφερε σε ερημικό σημείο στο Παυλόκαστρο, όπου δεν υπάρχουν κάμερες. Το όχημα του 33χρονου βρέθηκε ωστόσο και μέσα σε αυτό, βρέθηκαν και κηλίδες αίματος.
Οι τέσσερις συλληφθέντες που συνελήφθησαν σήμερα αναμένεται να κατηγορηθούν για συνέργεια.
Διαβάστε επίσης:
Σαντορίνη: Περισσότεροι από 2.500 σεισμοί έως την 1η Φεβρουαρίου
ΠΝΟ: Θέτει θέμα ασφαλείας στα πλοία και συμμετέχει στην 24ωρη απεργία στις 28 /2