Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανος Κασσελάκης, επισκέφτηκε τα νεοσύστατα γραφεία του Κινήματος στη Λαμία (Αθ. Διάκου 11), όπου συνομίλησε με τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος που τον υποδέχθηκαν θερμά.
Στην ομιλία του, ο κ. Κασσελάκης τόνισε τη σημασία της διαρκούς παρουσίας και δράσης του Κινήματος τόσο εντός όσο και εκτός Βουλής:
“Πρέπει να βρισκόμαστε παντού. Στη Βουλή, έξω από τη Βουλή, στις Βρυξέλλες, στο Στρασβούργο. Η φωνή μας πρέπει να ακούγεται δυνατά!”
Αναφερόμενος στο πολιτικό δίλημμα που προβάλλεται από την κυβέρνηση, τόνισε:
“Το ψεύτικο δίλημμα Μητσοτάκης ή χάος δεν μας αφορά. Υπάρχει εναλλακτική και εμείς τη χτίζουμε κάθε μέρα, μαζί!”
Τα μέλη του Κινήματος στη Λαμία, όμως, είχαν ετοιμάσει και μια ξεχωριστή έκπληξη για τον πρόεδρο, καθώς εχθές ήταν τα γενέθλιά του. Με μια τούρτα γενεθλίων και το τραγούδι “Να ζήσεις!”, γιόρτασαν όλοι μαζί σε ένα ζεστό και συγκινητικό κλίμα.
Το Κίνημα Δημοκρατίας συνεχίζει δυναμικά την πορεία του, με στόχο να φέρει μια πραγματική εναλλακτική στην πολιτική σκηνή της χώρας.