Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: Δεν είναι σοβαρή εικόνα κόμματος αυτή – Υπάρχει ανακολουθία στις αναρτήσεις​

Νοτοπούλου κατά Κασσελάκη: Δεν είναι σοβαρή εικόνα κόμματος αυτή – Υπάρχει ανακολουθία στις αναρτήσεις​

Κατερίνα Νοτοπούλου: «Καρφιά» κατά του πρόέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη πέταξε η ίδια σήμερα (01/07) το πρωί, σε σχόλιο που έκανε για την επιστολή των «87» και τον τρόπο με τον οποίο την υποδέχτηκε η ηγεσία του κόμματος.

Ειδικότερα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την ανησυχία της για τη λειτουργία του κόμματος, τονίζοντας πως «δεν είναι σοβαρή η εικόνα» που παρουσιάζει.

«Δυστυχώς σήμερα η κατάσταση μοιάζει να είναι αρκετά δύσκολη και πάλι στον ΣΥΡΙΖΑ… Παρατηρείται μια ανακολουθία μέσα από τις αναρτήσεις του προέδρου.

Για παράδειγμα, παρατηρώ πως μετά την επιστολή που στείλαμε 87 άτομα και, πιστέψτε με, είτε ήταν λιγότερα ή θα μπορούσαν να είναι πολύ περισσότερα, δεν έχει καμία σημασία ο αριθμός των ατόμων» ανέφερε αρχικά στην τοποθέτησή της στο Action24 η κ. Νοτοπούλου.

 

Και πρόσθεσε πως:

«Σημασία έχει ότι τέθηκε μια πολιτική ατζέντα όπως είθισται να γίνεται πριν από τις Κεντρικές Επιτροπές στα κόμματα.

Στην πορεία ενημερωθήκαμε από μια ανάρτηση για σχέδια του Αλέξη Τσίπρα που υπονομεύουν τον πρόεδρο Στέφανο Κασσελάκη. Αυτό δεν είναι σοβαρή εικόνα ενός κόμματος και γι’ αυτό ανησυχούμε πάρα πολύ, προσωπικά ανησυχώ πάρα πολύ».

Σε ερώτηση που δέχτηκε για τον αν η ίδια χρεώνει στην ηγεσία «έλλειψη σοβαρότητας», η κ. Νοτοπούλου είπε:

«Νομίζω πως η εικόνα που έχει επιδείξει, δεν ήταν η πλέον ώριμη και ψύχραιμη. Δεν ήταν μια στάση που μας βοηθά να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα ή να εγγυηθεί την ενότητα. Θέλω να ξεκαθαρίσω πως οι υπογράφοντες του κειμένου δεν θέσαμε θέμα ηγεσίας. Θέσαμε θέμα λειτουργίας.

Αν η ηγεσία του κόμματος δεν μπορεί να αντιληφθεί ότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία ενός κομματος είναι οι δημοκρατικές διαδικασίες, τότε το πρόβλημα παραμένει στην ηγεσία».

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *