Μία μέρα νωρίτερα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μετά το μπαράζ επαφών Κασσελάκη με βουλευτές​

Μία μέρα νωρίτερα η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ μετά το μπαράζ επαφών Κασσελάκη με βουλευτές​

Μια ημέρα νωρίτερα από ό,τι είχε αρχικά προγραμματιστεί θα συνεδριάσει η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με κομματικές πηγές.

Με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «βράζει», η Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ θα διεξαχθεί το Σάββατο 6/7 στις 10:00 το πρωί στο ξενοδοχείο Wyndham Grand Athens.

Σημειωτέον ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης έχει από το πρωί μπαράζ επαφών με βουλευτές του κόμματος στο γραφειο του, στη Βουλή.

Η σειρά επαφών αφορούσε τομεάρχες του κόμματος και αποτελούσε ουσιαστικά τη συνέχεια της κοινοβουλευτικής ομάδας που είχε συνεδριάσει πριν από περίπου δύο εβδομάδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις τετ α τετ συναντήσεις, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ συζήτησε με τους βουλευτές και τους ζητούσε εντατικοποίηση της δουλειάς που γίνεται στη Βουλή με κατάθεση προτάσεων. Ταυτόχρονα, ζήτησε την συνεργασία με τομεάρχες άλλων κομμάτων, όπου αυτό είναι εφικτό.

Συναντήθηκε με περίπου πέντε βουλευτές, μεταξύ των οποίων τον Κώστα Μπάρκα, τον Βασίλη Κόκκαλη, την Ράνια Θρασκιά, τον Αλέξανδρο Αυλωνίτη και τον Αλέξανδρο Μεϊκόπουλο.

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *