Με έναν απίστευτα κυνικό τρόπο, ο 60χρονος Δ.Κ., ομολόγησε την δολοφονία των δύο ατόμων στη Λάρισα, πριν τελικά βάλει και ο ίδιος τέλος στη ζωή του.
Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη, o 60χρονος, ενώ ήταν ταμπουρωμένος στο ξυλουργείο του, θέλησε να μιλήσει σε ένα κανάλι και επικοινώνησε με το Star στις 12:41.
Ενώ οι αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον πείσουν να βγει και να παραδοθεί, αυτός, με απίστευτα ψυχρό τρόπο, περιέγραψε το πως δολοφόνησε τα δύο άτομα, τα οποία, σύμφωνα με το κανάλι, ήταν ένας άλλος ξυλουργός από τη Σκιάθο και ένας διανομέας από τον Βόλο.
«… μου φαίνεται αυτός που που τον έριξα στο κεφάλι. Ο άλλος ο οδηγός δεν πρέπει να είναι γ… Την έφαγε τζάμπα αυτός, άστο γ… Τέλος πάντων. Με το που έρχονται, να πούμε, του λέω “μάγκα τι γίνεται; Άλλο νούμερο μου είχες δώσει να ελέγξω” και άλλα και πάει να με κάνει μαρς. Επειδή εγώ ήμουν με τις πατερίτσες νόμιζε, ότι θα με έκανε καλά. Τον κάνω ένα άδειασμα και του δίνω μια στο κεφάλι με το 38άρι και δίνω και μία στον άλλο, τον, πως τον λένε, τον οδηγό. Και τους έδωσα στο κεφάλι και τελείωσε. Την πλήρωσε άδικα ο οδηγός. Αλλά τη δουλειά πρέπει να μου την έκανε Λαρισαίος από εδώ. Δεν έχω στοιχεία».
Οταν ρωτήθηκε για το αν έχει πάνω του οπλισμό και χειροβομβίδα, όπως είχε διαρρεύσει, απάντησε: «Και χειροβομβίδες έχω και εκρηκτικά έχω. Και καλάσνικοφ. Κορίτσι μου, όπως έλεγε ο μεγάλος μας πατέρας με το μικρό του μουστάκι “τα δέντρα πεθαίνουν όρθια”. Εγώ μία φορά θα ψοφήσω. Δύο δεν θα ψοφήσω. Έναν καφέ ζητάω. Θέλω έναν καφέ να ηρεμήσω και να το συζητήσω».
Οπως αποδείχθηκε από την αστυνομία, είχε μαζί του ένα… οπλοστάσιο, δείχνοντας πως ήταν αποφασισμένος να βάλει τέλος σε όλα, ακόμη και τη ζωή του. Οπως είπε ο δικηγόρος του, είχε καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο και αυτό ήταν και ένας λόγος που είχε αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή του.
«Επειδή είμαι άρρωστος πούλησα, πουλάω τα μηχανήματα από το εργοστάσιο. Τώρα ποιος τους είπε για εμένα, δεν ξέρω. Στην αρχή νόμιζα ότι ήταν ξυλουργοί. Ήρθε με έναν γ… αυτός στην αρχή. Με παίρνει τηλέφωνο αυτός ο Τ…, στο επίθετο Τ… και μου λέει θα έρθουμε και θα σου δώσω επιταγές. Με έπεισε, πολύ καλός στο ψηστήρι. Μου δίνει τα στοιχεία του, τα; ελέγχω λοιπόν γκαραντί. Ήρθαν, φορτώνουν τα μηχανήματα, αλλά ήταν άλλες οι επιταγές, άλλος λογαριασμός. Φεύγουν αυτοί και λέω δεν ελέγχω λίγο. Ελέγχω και λέει καμία σχέση αυτά τα φύλλα με το προηγούμενο όνομα. Την πάτησα λέω και δεν μίλησα καθόλου.
Το έπαιζα βλάκας εγώ να πούμε. Λέω ρε… με εμένα που δεν έπρεπε να μπλέξετε είναι, με εμένα. Τέλος πάντων βγάζω αγγελία ότι πουλάω και άλλο ένα μηχάνημα. Με παίρνουν τηλέφωνο. “Γεια σου μπορούμε να έρθουμε;”. Λέω “ναι, αυτή είναι η τιμή”. Μου λέει αυτή τη φορά θα στα βάλω χιλιάρια τα… Τέλος πάντων από τα 32.000 πήρα τα 2.000. Έτσι; Δύο χιλιάρικα. Και δεν μιλάω καθόλου. Το παίζω Αλέκος. Εγώ ξέρω την αγορά, αυτοί οι γ… αν σε ρίξουν, λεφτά από αυτούς δεν παίρνεις» πρόσθεσε.
Διαβάστε επίσης:
Βόλος: Τραγικός επίλογος στην υπόθεση εξαφάνισης 33χρονου – Βρέθηκε νεκρός, σε αποσύνθεση
Συμπλοκή ανηλίκων στο Κρυονέρι: Δύο τραυματίες και μία προσαγωγή
Νέα σεισμική δόνηση 4,4 Ρίχτερ στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού