Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες στη Super League, έπειτα από 5 παιχνίδια. Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία πέρασε άνετα από το “Αθανάσιος Διάκος”, επικρατώντας της Λαμίας με 3-0. Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ο Καρλίτος, ο οποίος πλήγωσε την πρώην του ομάδα με δύο γκολ.
Με τη νίκη του αυτή, ο Ατρόμητος έπιασε τον Αστέρα Τρίπολης στην όγδοη θέση. Από την πλευρά της, η Λαμία υπέστη την πέμπτη σερί ήττα της και βρίσκεται στον πάτο της βαθμολογίας, ούσα το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.
- Advertisement -
Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό, με εξαιρετική ατομική ενέργεια του Καρλίτος. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι στο 9΄, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ, και στο 19΄ ο Καλοσκάμης «έγραψε» το 0-2, με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αθανασίου.
Η Λαμία δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει, ούτε μετά τις τρεις μαζεμένες αλλαγές που έκανε ο Λεωνίδας Βόκολος στο ημίχρονο, και ο Καρλίτος στο 51΄, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, διέλυσε κάθε αμφιβολία για τον τελικό νικητή της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι στο 53΄ σε κεφαλιά του Κορνέζου, αλλά δεν είχαν ούτε τις δυνατότητες, ούτε την ψυχολογία να επιστρέψουν στο ματς.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΛΑΜΙΑ (Λεωνίδας Βόκολος): Ρατόν, Ραντόνια (62΄ Βλαχομήτρος), Βιτλής, Αντράντε (46΄ Ντεντάκης), Γιαννούτσος, Κορνέζος, Δοϊρανλής (46΄ Σακόρ), Σουρλής (72΄ Αθανασακόπουλος), Φουρτάδο, Ενρίκες (46΄ Ρινγκ), Μπιλάλ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Χουτεσιώτης, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Τσιγγάρας, Καραμάνης (83΄ Παλμεζάνο), Καλοσκάμης (38΄ Τζοβάρας), Καρλίτος (74΄ Φαν Βέερτ), Ουάρντα.
To άρθρο Λαμία – Ατρόμητος 0-3: Ο Καρλίτος με φοβερό σόου βύθισε την πρώην του ομάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Αθλητικά – NewsIT