Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας ολοκληρώθηκε με τη ρεβάνς, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός κι έτσι ολοκληρώθηκε το “παζλ” των ημιτελικών της διοργάνωσης.
Ο Ολυμπιακός νίκησε με 1-0 τον Παναθηναϊκό και -με “προίκα” το 1-1 του ΟΑΚΑ- προκρίθηκε στους “4” του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ.
Με βάση τον προγραμματισμό που υπάρχει αυτή τη στιγμή, το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι θα γίνει στις 26 Φεβρουαρίου στο Φάληρο και η ρεβάνς στις 2 Απριλίου στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Στον άλλο ημιτελικό του Κυπέλλου, ο ΟΦΗ και ο Αστέρας Τρίπολης δώσουν μάχη σε διπλά ματς με φόντο τον τελικό του θεσμού. Θα έχουμε δηλαδή μετά από 10 χρόνια μια ομάδα εκτός big-5 να διεκδικεί το τρόπαιο.
Τα ζευγάρια των ημιτελικών
(26 Φεβρουαρίου οι πρώτοι αγώνες και 2 Απριλίου οι επαναληπτικοί):
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ
Ολυμπιακός – ΑΕΚ
To άρθρο Κύπελλο Ελλάδας: Ολυμπιακός – ΑΕΚ και Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ στα ημιτελικά του θεσμού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .