Κασσελάκης για Αυγενάκη: Ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο​

Κασσελάκης για Αυγενάκη: Ο Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο​

Την διαγραφή του βουλευτή της ΝΔ, Λευτέρη Αυγενάκη για την επίθεση εναντίον υπαλλήλου του αεροδρομίου ζητεί με μια ανάρτηση σε σκληρό ύφος ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Μη διαμαρτύρεστε «41τακατο». Μην κάνεις τη δουλειά σου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» «Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο». Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει. Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της υπόθεσης. Σύσσωμη η ΚΟ θα καταψήφιζε την άρση ασυλίας του βουλευτή τους, αν βέβαια έφτανε ποτέ η υπόθεση στη Βουλή… », αναφέρει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Και συνεχίζει: «Σε ποια άλλη ευρωπαϊκή χώρα θα υπήρχε ανάλογο περιστατικό και ο ΠΘ δεν θα είχε ήδη αποπέμψει τον αντίστοιχο βουλευτή; Σταματήστε τις χειραγωγήσεις, τα ψέματα και τα «χαστούκια» στον ελληνικό λαό. Τώρα οφείλει ο Κ. Μητσοτάκης να διαγράψει τον τραμπούκο Αυγενάκη από την κοινοβουλευτική του ομάδα. Και βεβαίως να δεσμευτεί ότι δε θα τον προστατέψει μέσω της ψήφου των βουλευτών του, όταν συζητηθεί η άρση ασυλίας του. Καμία ανοχή».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Κασσελάκη

Μη διαμαρτύρεστε «41τακατο».
Μην κάνεις τη δουλειά σου «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;»
«Διαφωνία και λεκτική ένταση μόνο».
Η ασυλία της αλαζονείας θα τελειώσει.

Εάν δεν υπήρχε το περιστατικό καταγεγραμμένο σε βίντεο κυκλώματος ασφαλείας, όλοι ξέρουμε ποια θα ήταν η κατάληξη της…

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) July 3, 2024

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *