Άλλη διάσταση στην εσωκομματική αναταραχή που προκάλεσε η διαγραφή του Αντώνη Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία, έδωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Action24 είπε ότι ακόμη ότι «κάποια στιγμή η δόξα των κρυπτομένων θα τελειώσει».
Ο υπουργός ρώτησε τον δημοσιογράφο αν υπήρχαν άτομα που δεν πήραν θέση, «εγώ ήμουν στο υπουργείο και δεν προλαβαίνω να δω».
- Advertisement -
«Δηλαδή, υπήρξαν κάποιοι υπουργοί που δεν πήραν θέση γι’ αυτό το θέμα;», επέμεινε ο υπουργός.
Δημοσιογράφος: «Εσείς τι λέτε, ότι πήραν όλοι;»
Γεωργιάδης: «Δεν το είδα, δεν ξέρω».
Δημοσιογράφος: «Και μάλιστα δημοφιλείς».
Γεωργιάδης: «Ξέρω σίγουρα ότι κάποιοι πήραμε θέση από την πρώτη μέρα. Μας είδα. Είδα τον κύριο Χατζηδάκη, τον κύριο Βορίδη, είδα εμένα. Μας είδα. Κάποιους άλλους δεν τους είδα».
Δημοσιογράφος: «Τι ατζέντα έχουν αυτοί, δηλαδή;»
Γεωργιάδης: «Δεν μπαίνω εγώ σ’ αυτά. Αυτά είναι παραπολιτικά. Για να μιλάμε σοβαρά, έχω βαρεθεί τη δόξα των κρυπτομένων. Η δόξα των κρυπτομένων με ενοχλεί. Στη ζωή και στην πολιτική υπάρχει η δόξα των κρυπτομένων. Κάποια στιγμή και αυτοί που παίρνουν πάντα το βάρος θα μιλήσουν. Κάποια στιγμή η δόξα των κρυπτομένων θα τελειώσει».
Διαβάστε επίσης:
Σύσκεψη υπό τον Μητσοτάκη για τη στελέχωση του Οργανισμού Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας
Κασσελάκης: Το Σάββατο από το Ίδρυμα Κακογιάννη ανακοινώνει το νέο κόμμα
Αυλαία με τη Σοφία Ζαχαράκη έριξαν τα «γαλάζια μασάζ» – Θα συνεχιστούν τη νέα χρονιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ | topontiki.gr