Έφυγε από τη ζωή ο Λαμιώτης Γιάννης Δάμπασης, μετά την τραγωδία που εξελίχθηκε σε παραλία της Ανατολικης Φθιώτιδας.
Πιθανότατα μετά από κάποια αδιαθεσία που ένιωσε ενώ απολάμβανε το μπάνιο του στην παραλία των Μελισσίων, ο άτυχος 73χρονος έχασε τη ζωή του.
Λουόμενοι αλλά και δικά του πρόσωπα, προσπάθησαν να τον συνεφέρουν κάνοντας ΚΑΡΠΑ, οι προσπάθειες συνεχίστηκαν και αφού έφτασε πλήρωμα ασθενοφόρου.
- Advertisement -
Δυστυχώς δεν επανήλθε διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο Κέντρο Υγείας Στυλίδας. Από το Λιμεναρχείο Στυλίδας που ανέλαβε την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να πέσει φως στα αίτια που έκοψαν τόσο απότομα τη ζωή ενός συνανθρώπου μας.
Από τους παλιούς εμπόρους της Λαμίας, καθώς συνέχισε την οικογενειακή επιχείρηση στο κέντρο της πόλης στις οδούς Αγίου Νικολάου και Ροζάκη Αγγελή.
Η κρίση τον ανάγκασε να κλείσει την επιχείρηση και να εργαστεί στη συνέχεια στον ΟΣΕ από όπου και συνταξιοδοτήθηκε.
Δεν έχει γίνει γνωστή η ώρα της κηδείας του, η οποία προγραμματίζεται για την Τρίτη 17 Ιουνίου.