Η Λέσχη Δικυκλιστών Λαμίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Λαμιέων, διοργανώνει την δεύτερη βόλτα Enduro την Κυριακή 23 Νοεμβρίου, προσκαλώντας όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας και της περιπέτειας να συμμετέχουν σε μια μοναδική εξόρμηση στη φύση.
Η εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί στις 08:30 το πρωί από το πάρκινγκ της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας. Από εκεί, οι συμμετέχοντες θα κατευθυνθούν προς το Καλαμάκι Φθιώτιδας, όπου τους περιμένει μια απολαυστική enduro διαδρομή μέσα στο φυσικό τοπίο της περιοχής.
Στόχος της δράσης είναι η ανάδειξη της πόλης της Λαμίας, της τοπικής φύσης, η προώθηση της ασφαλούς οδήγησης και η ενδυνάμωση της μοτοσυκλετιστικής κοινότητας.
Η συμμετοχή είναι ανοιχτή για όλους όσοι διαθέτουν μοτοσυκλέτα Enduro και τον απαραίτητο εξοπλισμό. Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Λέσχη Δικυκλιστών Λαμίας μέσω των επίσημων καναλιών της.

