LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: «Δεύτερη Ευκαιρία»: LIVE η παρουσίαση του βιβλίου του Κασσελάκη στο Πολεμικό Μουσείο​
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Αναστέλλουν τη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
10 Ιουλίου 2025
Σε ύφεση η φωτιά στον Ωρωπό
10 Ιουλίου 2025
«Μνήμες… στιγμές» Θεατρικό δρώμενο ιστορικής μνήμης στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
10 Ιουλίου 2025
Καιρός: Ανάσα δροσιάς – Υποχωρεί ο καύσωνας, παραμένουν τα μποφόρ
10 Ιουλίου 2025
Η Παύλιανη ΔΕΝ ΣΙΩΠΑ – Σήμερα Πέμπτη ΟΛΟΙ στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας
10 Ιουλίου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΕΛΛΑΔΑ > «Δεύτερη Ευκαιρία»: LIVE η παρουσίαση του βιβλίου του Κασσελάκη στο Πολεμικό Μουσείο​
ΕΛΛΑΔΑ

«Δεύτερη Ευκαιρία»: LIVE η παρουσίαση του βιβλίου του Κασσελάκη στο Πολεμικό Μουσείο​

16 Ιανουαρίου 2025 194 Views
Updated 2025/01/16 at 8:09 ΜΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου με τίτλο «Δεύτερη Ευκαιρία» του ιδρυτή του Κινήματος Δημοκρατίας, Στέφανου Κασσελάκη, στο Πολεμικό Μουσείο.

Πάντως, σε ό,τι αφορά την οργάνωση για την παρουσίαση και την προώθηση του βιβλίου του Στέφανου Κασσελάκη, επικρατεί χάος.

Όπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές ο εκδοτικός οίκος που έχει αναλάβει την έκδοση του «Δεύτερη Ευκαιρία» και ό,τι άλλο προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις, μάλλον τα έχει κάνει θάλασσα. Παρότι του ήρθε σαν… μάννα εξ ουρανού αυτό το βιβλίο (τρελές πωλήσεις), οι συνεργάτες του Κασσελάκη που βλέπουν την προχειρότητα αναρωτιούνται πώς έγινε η επιλογή αυτού του Οίκου από τον πρόεδρο του Κινήματος Δημοκρατίας. 

- Advertisement -

Ανάμεσα στα άλλα, θεωρείται κορυφαίο κρούσμα των λαθεμένων χειρισμών η διαρροή του περιεχομένου του βιβλίου επιλεκτικά και εκτός συμφωνηθέντων. Υποτίθεται επίσης ότι ο Κασσελάκης έχει στείλει από μέρες διάφορα αντίτυπα σε μία λίστα ανθρώπων, αλλά ο οίκος που έχει τη σχετική ευθύνη της οργάνωσης των αποστολών, δεν τα έχει καταφέρει και τόσο καλά!  

Το βιβλίο

Το βιβλίο είναι ένα πορτραίτο αρχικά του πρώην προέδρου του ΣυΡιζΑ καθώς ξεκινά από τα παιδικά του, συνεχίζει με τα χρόνια τα χρόνια που ήταν φοιτητής στην Αμερική αλλά αναφέρεται και τις πρώτες επιχειρηματικές του δραστηριότητες εκεί.

Στα επόμενα κεφάλαια αναφέρεται αναλυτικά στην εμπλοκή του με την πολιτική, στις εκλογές που τον οδήγησαν στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και στα όσα συνέβησαν τους μήνες που βρέθηκε επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Αίσθηση προκαλεί η αλήθεια που μιλάει για την προσωπική του ζωή καθώς φτάνει στο σημείο να αποκαλύψει ότι σε δύσκολες συναισθηματικές και επαγγελματικές στιγμές έκανε και χρήση κοκαΐνης
Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρεται στον Αλέξη Τσίπρα χρεώνοντας του την αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ . «Η αρχή του τέλους μου στον προεδρικό θώκο του ΣΥΡΙΖΑ, ήταν η αμφισβήτηση του Αλέξη Τσίπρα. Ο Αλέξης ήταν κάτι σαν το «Άγιο Δισκοπότηρο» στον ΣΥΡΙΖΑ, ο άνθρωπος που δεν άγγιζε κανείς. Η αλήθεια ήταν μία. Δεν είχε κερδίσει ποτέ ο ΣΥΡΙΖΑ τις εκλογές. Ο Αλέξης τις είχε κερδίσει με υποσχέσεις που δεν τήρησε. Όμως οι ίδιοι δεν ήταν ποτέ έτοιμοι να κυβερνήσουν, τουλάχιστον αρκετοί από αυτούς. Το κόμμα έφθινε συνεχώς. Αυτό που είχαν ανάγκη ήταν ένας αποδιοπομπαίος τράγος προκειμένου να του ρίξουν όλες τις ευθύνες, πολιτικές και οικονομικές».

Ειδική αναφορά κάνει για την Όλγα Γεροβασίλη την οποία χαρακτηρίζει εντολοδόχο του Αλέξη Τσίπρα και αναφέρεται στην υποψηφιότητα που έβαλε για πρόεδρος του ΣυΡιζΑ στο συνέδριο του περασμένου Φεβρουαρίου. «Η Όλγα, η οποία είχε καθημερινή επικοινωνία με τον Αλ. Τσίπρα δεν έκανε τίποτα άλλο πέρα από το να ακολουθήσει το σήμα που της έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας με την παρέμβασή του. Η Όλγα ήταν και θα είναι πάντα η εντολοδόχος του Αλέξη Τσίπρα, αυτή που θα βγαίνει μπροστά για αυτόν».

Πολύ αιχμηρός είναι για τον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νικόλα Φαραντούρη. «Στάθηκε στο πλευρό μου από την αρχή. Ακόμα και την περίοδο που διεκδικούσα την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά περισσότερο στάθηκε δίπλα στον ίδιο του τον εαυτό. Θεωρούσε σίγουρο πως σε τρία χρόνια από τώρα θα είμαι πρωθυπουργός και υποστήριζε πως είμαι και αδιαφιλονίκητος ηγέτης της δημοκρατικής παράταξης. Μετά το πέρας των ευρωεκλογών η επικοινωνία μας έγινε πιο αραιή μέχρι που σταμάτησε. Μέσα σε μερικές εβδομάδες από αδιαφιλονίκητος ηγέτης μετατράπηκα σε κατώτερος των προσδοκιών».

Στο βιβλίο αναφέρεται για την γνωριμία του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και λέει χαρακτηριστικά: «Τον Κυριάκο Μητσοτάκη τον γνώριζα συγκεκριμένα από το 2011 και είχαμε συχνή επικοινωνία μέσω email, αφού βοήθησα και τα δύο του παιδιά, τον Κώστα και τη Σοφία, με τις σπουδές τους στην Αμερική. Τον Δεκέμβριο του 2015, μάλιστα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όταν δεν ήταν ακόμα πρόεδρος της Ν.Δ., μου είχε ζητήσει, μέσω email, να ρίξω μια ματιά σε κάποιες εργασίες του γιου του Κώστα προκειμένου να τον βοηθήσω.

Όταν το ανέφερα στη συνάντησή μας στο γραφείο του, ο ίδιος αντέδρασε με αμηχανία αποφεύγοντας να απαντήσει. Τα συστημικά μέσα ενημέρωσης, πάντως, απέφυγαν να επιβεβαιώσουν τη βοήθεια που παρείχα στην οικογένεια του Κυριάκου Μητσοτάκη ακόμα και όταν τους παρέθεσα τα σχετικά email».

Ιδιαίτερη αναφορά κάνει και στο θέμα της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ισότητα στο γάμο αλλά και στην στάση του Παύλου Πολάκη. «Θεωρούσα αυτονόητη την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια από όλους τους βουλευτές και τις βουλεύτριες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Η κομματική πειθαρχία δεν θα έπρεπε καν να τεθεί στο τραπέζι σε ένα κόμμα σαν τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Αλλά ως πρόεδρος ήταν, πρωτίστως, δική μου ευθύνη να προστατέψω το αυτονόητο: την υπερψήφιση του νομοσχεδίου. Το νομοσχέδιο υπερψήφισαν, γενικά, η ΝΔ, ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, η Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας, ενώ καταψήφισαν το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση, η Νίκη και οι Σπαρτιάτες. Από τον ΣΥΡΙΖΑ, απουσίαζαν οι κ.κ. Παύλος Πολάκης και Όθων Ηλιόπουλος. Η κ. Νίνα Κασιμάτη δήλωσε «παρούσα».

Ο Παύλος επέλεξε να απέχει… Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως τον χρόνο που ήμουν πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ποτέ δεν χαιρέτησε –ούτε μία φορά, έστω και διά χειραψίας– τον Τάιλερ…».

ΠΟΛΙΤΙΚΗ | topontiki.gr Read More

16 Ιανουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Αναστέλλουν τη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας
10 Ιουλίου 2025
Σε ύφεση η φωτιά στον Ωρωπό
10 Ιουλίου 2025
«Μνήμες… στιγμές» Θεατρικό δρώμενο ιστορικής μνήμης στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας
10 Ιουλίου 2025
Καιρός: Ανάσα δροσιάς – Υποχωρεί ο καύσωνας, παραμένουν τα μποφόρ
10 Ιουλίου 2025
Η Παύλιανη ΔΕΝ ΣΙΩΠΑ – Σήμερα Πέμπτη ΟΛΟΙ στο Δικαστικό Μέγαρο Λαμίας
10 Ιουλίου 2025

Σας ενδιαφέρουν

ΕΛΛΑΔΑ

Αναστέλλουν τη λειτουργία της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας

10 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑFeatured

Καιρός: Ανάσα δροσιάς – Υποχωρεί ο καύσωνας, παραμένουν τα μποφόρ

10 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Αντίστροφη μέτρηση για τις θερινές εκπτώσεις – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

9 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Μουρτζούκου: Πώς περιέγραψε τους θανάτους των 4 μωρών – «Αυτά που θα πει την Κυριακή θα προκαλέσουν σοκ»

9 Ιουλίου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?