Κλειστή, λόγω προγραμματισμένων εργασιών βαριάς συντήρησης στο οδόστρωμα, θα παραμείνει από τις 22:00 το βράδυ του Σαββάτου (26.4.25) έως τις 08:00 το πρωί της Κυριακής (27.4.25), η έξοδος της Αττικής Οδού από Ελευσίνα προς Λαμία, στον Κόμβο Μεταμόρφωσης (Κόμβος 8).
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού, οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ευθεία και να αναστρέψουν (χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων) στον Κόμβο Ηρακλείου (Κόμβος 9), με κατεύθυνση προς Ελευσίνα και να εξέλθουν στην επόμενη έξοδο προς Λαμία (Κόμβος 8).
Σημειώνεται ότι στην εταιρική ιστοσελίδα (www.naodos.gr) και στο Twitter/X (@aodostraffic) υπάρχει συνεχής ενημέρωση όλο το 24ωρο για τις κυκλοφοριακές συνθήκες.
Η Νέα Αττική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών, καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.
To άρθρο Αττική Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το βράδυ του Σαββάτου έως το πρωί της Κυριακής – Ποιοι κομμάτι θα μείνει κλειστό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .