Τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του γιατρού που κατηγορείται για ασέλγεια σε παιδιά σε κατασκήνωση των Χανίων, έβγαλε στη δημοσιότητα η αστυνομία τη Δευτέρα (04.08.2025).
Με ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει πως σκοπός της δημοσιοποίησης των στοιχείων είναι να προστατευτούν τα παιδιά αλλά και να ανοίξουν στόματά για τη δράση του. Η σοκαριστική υπόθεση έγινε γνωστή μετά την καταγγελία που έκαναν 2 γονείς στην αστυνομία στην οποία ανέφεραν πως ο 63χρονος ασέλγησε σε βάρος της 14χρονης κόρης τους κατά τη διάρκεια εξέτασης στην κατασκήνωση των Χανίων.
Όπως αναφέρει η αστυνομία, πρόκειται για τον Τσουβαλάκη Γεώργιο του Νικολάου και της Αναστασίας που γεννήθηκε το 1962 στα Χανιά.
Πέρα από την 14χρονη, ένα 10χρονο αγόρι κατήγγειλε τον γιατρό στο εξεταστήριο της κατασκήνωσης στα Χανιά.
Ο 10χρονος φαίνεται πως αποκάλυψε στους γονείς του ότι ο 63χρονος την ώρα της εξέτασης τού θώπευσε τα γεννητικά όργανα.
Από τη μεριά του ο γιατρός αρνείται τα πάντα, ενώ υποστηρίζει ότι όλες οι εξετάσεις των παιδιών έγιναν παρουσία νοσηλεύτριας.
Η ΕΛΑΣ κάνει έκκληση στους πολίτες να επικοινωνήσουν με την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Χανίων στους αριθμούς 2821030771 και 2821030772, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.
Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί την Τρίτη στον ανακριτή για να απολογηθεί.
To άρθρο Χανιά: Αυτός είναι ο 63χρονος γιατρός που κατηγορείται πως ασέλγησε σε 14χρονη σε κατασκήνωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .