Νέα αναβολή πήρε σήμερα (06.05.2025) η δίκη για τον άγριο ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου από τον Απόστολο Λύτρα, που έγινε τον Ιούνιο του 2024 και έδωσε το τελειωτικό «χτύπημα» στον γάμο του ζευγαριού. Όπως αποκάλυψε ο κατηγορούμενος, η νέα δίκη αναμένεται να γίνει στις 3 Νοεμβρίου 2025.
«Θα καταθέσουμε αίτημα αναβολής», ανέφερε ο Απόστολος Λύτρας μπαίνοντας στην δικαστική αίθουσα του Εφετείο Αθηνών. Σε άλλο σημείο ανέφερε πως πλέον δεν μιλάει καθόλου με την πρώην σύντροφό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου.
Δίπλα του όπως πάντα, έτσι και τώρα, είχε τη νέα του σύντροφο Θεοδώρα Παπαδοπούλου, στην οποία ο Απόστολος Λύτρας έκανε μέσα στον Απρίλιο πρόταση γάμου.
Για την υπόθεση, μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, λέγοντας πως «οι εκπλήξεις που θα ακουστούν στο δικαστήριο θα προκαλέσουν πάταγο».
Ο Νίκος Αλεξανδρής κάνοντας δηλώσεις έξω από το Εφετείο, ανέφερε πως αναβολή ζήτησε η πλευρά του Απόστολου Λύτρα.
«Η βία και η βαναυσότητα δεν θέλουν αφορμή και αιτία αλλά μόνο ευκαιρία. Η δικαιοσύνη πρέπει να αγκαλιάζει τα θύματα με τέτοιο τρόπο ώστε να δείχνει στους κακοποιητές ότι δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία», ανέφερε αρχικά.
«Η αναβολή ήταν αναμενόμενη, θα γίνει κάποια στιγμή το δικαστήριο», είπε στο τέλος ο γνωστός δικηγόρος.
To άρθρο Υπόθεση Λύτρα: «Όσα ακουστούν στο δικαστήριο, θα προκαλέσουν πάταγο», λέει ο δικηγόρος της Σοφίας Πολυζωγοπούλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .