Με ομόφωνη απόφασή του, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών καταδίκασε τις τρεις κατηγορούμενες για την υπόθεση της δολοφονίας της Φαίης Μπακογιώργου στην Κυψέλη το 2021.
Το δικαστήριο έκρινε ομόφωνα ένοχη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, εμπορία ανθρώπων, επικίνδυνη σωματική βλάβη και απόπειρα σωματικής βλάβης ανηλίκων τη σπιτονοικοκυρά της Φαίης, ενώ, την αθώωσε για το αδίκημα της διακοπής κύησης, όμως είχε προτείνει και ο εισαγγελέας.
Ένοχη κρίθηκε και η μητέρα του θύματος για απλή συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και για συνέργεια σε εμπορία ανθρώπων. Για τα ίδια αδικήματα καταδικάστηκε και η αδελφή της 24χρονης Φαίης.
To άρθρο Ένοχες η σπιτονοικοκυρά, η μητέρα και η αδελφή της Φαίης Μπακογιώργου για τη δολοφονία της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .