Η ΠΑΕ Βόλος κάλεσε τους φίλους του Άρη να μην βρεθούν στο Πανθεσσαλικό, ξεκαθαρίζοντας πως δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο.
O Βόλος και ο Άρης συγκρούονται στη θεσσαλική πόλη για την 25η αγωνιστική της Super League. Μέσω ανακοίνωσης, οι γηπεδούχοι κάλεσαν τους φίλους των φιλοξενούμενων να μη βρεθούν στο Πανθεσσαλικό, καθώς δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:
“Η ΠΑΕ Βόλος εν όψει του αγώνα με τον Αρη (Σάββατο, 1/3, Πανθεσσαλικό) ενημερώνει τα εξής:
Κατά την είσοδο των κατόχων εισιτηρίων διαρκείας στο Πανθεσσαλικό στάδιο, θα γίνεται ταυτοπροσωπία με την επίδειξη επίσημου εγγράφου
Δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις χορηγών
Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους του Αρη, να μην βρεθούν στο Πανθεσσαλικό στάδιο, διότι η είσοδό τους στις εξέδρες του σταδίου δεν θα είναι εφικτή”.
To άρθρο Bόλος: Καλούμε τους φίλους του Άρη να μην βρεθούν στο Πανθεσσαλικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .