Σε μια έμπρακτη πράξη αλληλεγγύης προχώρησε το Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής που παρά το γεγονός ότι συμμετέχει στην πανελλάδική απεργία της Παρασκευής, ανακοίνωσε ότι εθελοντές θα μεταφέρουν δωρέαν τους διαδηλωτές στο συλλαλητήριο.
«Στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και μαζί με όλη την κοινωνία συμμετέχουμε στο παλλαϊκό συλλαλητήριο με το “βροντερό” αίτημα την απονομή δικαιοσύνης» αναφέρει το ΣΟΤΑ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«24ωρη απεργία ταξι Αττικής 28/2
Το ΣΟΤΑ Σωματείο Οδηγών Ταξί Αττικής θα απεργήσει την 28η Φεβρουαρίου όπως κάθε εργαζόμενος οφείλει την ημέρα εκείνη.
Στεκόμαστε στο ύψος των περιστάσεων και μαζί με όλη την κοινωνία συμμετέχουμε στο παλλαϊκό συλλαλητήριο με το «βροντερό» αίτημα την απονομή δικαιοσύνης.
Επειδή μάλιστα, νιώθουμε την ανάγκη να ήμαστε έμπρακτα αλληλέγγυοι, σε συνεργασία με τους διοργανωτές, θα ανακοινώσουμε σημεία που εθελοντές οδηγοί ταξί, θα παραλαμβάνουν και θα οδηγούν «δωρεάν» διαδηλωτές προς την διαδήλωση.
Θα υπάρξουν διευκρινήσεις για τα σημεία επιβίβασης, προς τους οδηγούς που θέλουν να συμμετάσχουν αλλά και προς τους επιβάτες».
Διαβάστε επίσης:
Βασίλης Καλογήρου: Τι απαντά η αστυνομία για το ενδεχόμενο «αρπαγής» του 39χρονου (video)