LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • LIFESTYLE
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: Τι συμβαίνει στη Φθιώτιδα: Η ανοίκεια επίθεση στον Μητροπολίτη, οι κακόβουλες φήμες και η οργή από την αντιδήμαρχο Λαμίας ​
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Εύκολη γαριδομακαρονάδα και τυλιχτό με ρεβιθοκεφτέδες ξεχωρίζουν στο μενού της επόμενης εβδομάδας
15 Νοεμβρίου 2025
«Ιθάκη»: «Προσωπική μου απόφαση το δημοψήφισμα» – Νέα προδημοσίευση από τον Αλέξη Τσίπρα (video)
14 Νοεμβρίου 2025
Μητσοτάκης: Δεν νομίζω ότι θα διαβάσω το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα
14 Νοεμβρίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκε ο 14ος κατηγορούμενος για τις παράνομες επιδοτήσεις
14 Νοεμβρίου 2025
Σάκης Αρναούτογλου: Πότε φτάνει το κρύο – Η τάση του καιρού
14 Νοεμβρίου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • LIFESTYLE
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΕΛΛΑΔΑ > Τι συμβαίνει στη Φθιώτιδα: Η ανοίκεια επίθεση στον Μητροπολίτη, οι κακόβουλες φήμες και η οργή από την αντιδήμαρχο Λαμίας ​
ΕΛΛΑΔΑ

Τι συμβαίνει στη Φθιώτιδα: Η ανοίκεια επίθεση στον Μητροπολίτη, οι κακόβουλες φήμες και η οργή από την αντιδήμαρχο Λαμίας ​

22 Φεβρουαρίου 2025 3k Views
Updated 2025/02/22 at 2:08 ΜΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Ένα πολιτικοεκκλησιαστικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη τον τελευταίο καιρό στη Λαμία, με επίκεντρο τη μητρόπολη Φθιώτιδας και το δήμο Λαμιέων και όπως όλα δείχνουν η συνέχεια θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες. 

Contents
Συμεών: Καταφεύγω στη δικαιοσύνη Ειρήνη Σόλια: «Υφέρποντα ανθρωποειδή»Ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντικές διαδόσεις 

Πολλοί μιλούν για μεθοδευμένη προσπάθεια να πληγεί η δραστήρια Μητρόπολη, αλλά και η δημοτική αρχή, με κακόβουλες αναφορές, ιστορίες στο διαδίκτυο και μια σπερμολογία, που έχει διοχετευθεί στην τοπική κοινωνία σκανδαλίζοντας το  επιρρεπές σε μυθοπλασίες κοινό. 

Οι φήμες που έχουν διασπαρεί από άγνωστα κέντρα με εξίσου άγνωστες σκοπιμότητες και προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση τόσο από τη μητρόπολη, όσο και από την πλευρά του δήμου, μιλούν για ένα δήθεν «ροζ» σκάνδαλο, που υποτίθεται «συγκλονίζει» τις δυο πλευρές.

- Advertisement -
Ad image

Αμέσως μόλις εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο τα εν λόγω στοχευμένα δημοσιεύματα, η αντίδραση από την μητρόπολη, τον δήμο και την αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων Ειρήνη Σόλια ήταν ακαριαία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ειρήνη Σόλια (@eirini.solia)

Συμεών: Καταφεύγω στη δικαιοσύνη 

Η μητρόπολη Φθιώτιδας και ο μητροπολίτης Συμεών ανακοίνωσαν ότι  προσφεύγουν στη δικαιοσύνη κατά παντός υπευθύνου, κάνοντας λόγο για «υβριστικά και συκοφαντικά δημοσιεύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών λαμβάνοντας γνώση ότι γίνεται σκόπιμη διακίνηση στο διαδίκτυο και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατάπτυστων συκοφαντικών, υβριστικών, αποκρουστικών, χυδαίων και πέραν κάθε ίχνους στοιχειώδους ανθρώπινης συμπεριφοράς δημοσιευμάτων και αναρτήσεων με σκοπό την σπίλωση του προσώπου του Σεβασμιωτάτου κ. Συμεών και του έργου, που επιτελεί, αλλά και της υπεύθυνης μαρτυρίας του Ευαγγελίου Ιησού Χριστού, την οποία κομίζει στην τοπική Εκκλησία και στην κοινωνία, έδωσε εντολή άμεσης προσφυγής στην Ελληνική Δικαιοσύνη και στις αρμόδιες Αρχές, κατά παντός υπευθύνου, με αποκλειστικό σκοπό την προστασία και μόνο των ψυχών και των συνειδήσεων του ευσεβούς και ευγενούς λαού μας. Ο Σεβασμιώτατος με πίστη στον Θεό και αγάπη στο ποίμνιο του συνεχίζει κανονικά και ακάθεκτος την διακονία του αγαπώντας όλους».

Ειρήνη Σόλια: «Υφέρποντα ανθρωποειδή»

Από την πλευρά της η αντιδήμαρχος Ειρήνη Σόλια έκανε μια οργισμένη δήλωση, διαμηνύοντας ότι δεν θα επιτρέψει «σε κανέναν να αμφισβητήσει με ασύστολα και υποβολιμαία  ψεύδη το ήθος, την αξιοπρέπεια μου, τις αδιαπραγμάτευτες αρχές μου και τη διαδρομή μου, τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στην κοινωνία» και προαναγγέλοντας επίσης προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ειρήνη Σόλια (@eirini.solia)

Ολόκληρη η δήλωση της Ειρήνης Σόλια:

«Τις τελευταίες μέρες ανθρωποειδή υφέρποντα και παρείσακτα στον κοινωνικό ιστό, με κίνητρα ιταμά, με όπλο την ανωνυμία και τον σκοταδισμό διακινούν κακόβουλες φήμες με σκοπό να πλήξουν το ήθος μου, την οικογένειά μου, τη θεσμική θέση που υπηρετώ στον Δήμο Λαμιέων και την επαγγελματική μου πορεία στην εκπαίδευση.

Δηλώνω ξεκάθαρα και κατηγορηματικά: Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να αμφισβητήσει με ασύστολα και υποβολιμαία  ψεύδη το ήθος, την αξιοπρέπεια μου, τις αδιαπραγμάτευτες αρχές μου και τη διαδρομή μου, τόσο στην αυτοδιοίκηση όσο και στην κοινωνία. Να είναι απολύτως βέβαιοι πως θα λογοδοτήσουν μέχρι τέλους αρμοδίως.

Προσωπικά και με απόλυτη συναίσθηση ευθυνών και με την αμέριστη στήριξη της οικογένειάς μου και όλων σας θα εξακολουθήσω την πορεία της προσφοράς στο τόπο μας τόσο από τη θεσμική θέση του Δήμου Λαμιέων όσο και στην εκπαίδευση, με γνώμονα την αλήθεια και κριτές τους συμπολίτες μου».

Ψευδείς ειδήσεις και συκοφαντικές διαδόσεις 

Για αήθεις μεθοδεύσεις, που υποκινούνται από σκοτεινούς κύκλους κάνει λόγο ο Δήμος Λαμιέων.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Δήμου: 

«Τον τελευταίο καιρό γινόμαστε μάρτυρες μιας οργανωμένης και στοχευμένης προσπάθειας διασποράς ψευδών ειδήσεων και συκοφαντικών διαδόσεων δια μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και του διαδικτύου. Ανώνυμες ή μη πηγές επιχειρούν να πλήξουν όχι μόνο δημόσια πρόσωπα, αλλά και θεσμούς που διαχρονικά τιμούν και υπηρετούν την τοπική κοινωνία. Αυτή η επιχείρηση σπίλωσης δεν είναι τυχαία· αποσκοπεί στην υπονόμευση της κοινωνικής συνοχής, την παράλυση των θεσμών και τη δημιουργία σύγχυσης στην κοινή γνώμη.

Δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι αυτές οι αήθεις μεθοδεύσεις δεν υποκινούνται από σκοτεινούς κύκλους που επιδιώκουν, με δόλιους τρόπους, να πλήξουν όχι μόνο το έργο μας, αλλά και την ίδια την πίστη μας, την τοπική Εκκλησία και τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Συμεών. Όποιοι κι αν είναι οι εμπνευστές αυτής της εκστρατείας λάσπης, τους διαμηνύουμε πως ο Δήμος Λαμιέων δεν εκφοβίζεται, δεν πτοείται και δεν πρόκειται να αποκλίνει ούτε βήμα από το έργο που του έχουν εμπιστευτεί οι πολίτες. Δεν θα παρακολουθήσουμε αδρανείς αυτήν την προσπάθεια αποσταθεροποίησης. Καταδικάζουμε κάθε μεθοδευμένη διάδοση ψευδών ειδήσεων και προσφεύγουμε άμεσα στη Δικαιοσύνη, ώστε να αποκαλυφθούν οι υπεύθυνοι και να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους θεσμούς της ελληνικής πολιτείας και πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αλήθεια θα επικρατήσει».

Διαβάστε επίσης:

Μεσσηνία: Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των 2 δραπετών από τα κρατητήρια

Κακοκαιρία Coral: Στην …κατάψυξη μέχρι και τη Δευτέρα – Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ

Hellenic Train για Τέμπη: Παραδοχή για την έκρηξη και ισχυρισμοί για τα αίτια – Πού την αποδίδει

 Read More

Newsroom 22 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εύκολη γαριδομακαρονάδα και τυλιχτό με ρεβιθοκεφτέδες ξεχωρίζουν στο μενού της επόμενης εβδομάδας
15 Νοεμβρίου 2025
«Ιθάκη»: «Προσωπική μου απόφαση το δημοψήφισμα» – Νέα προδημοσίευση από τον Αλέξη Τσίπρα (video)
14 Νοεμβρίου 2025
Μητσοτάκης: Δεν νομίζω ότι θα διαβάσω το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα
14 Νοεμβρίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκε ο 14ος κατηγορούμενος για τις παράνομες επιδοτήσεις
14 Νοεμβρίου 2025
Σάκης Αρναούτογλου: Πότε φτάνει το κρύο – Η τάση του καιρού
14 Νοεμβρίου 2025

Σας ενδιαφέρουν

ΕΛΛΑΔΑ

Μητσοτάκης: Δεν νομίζω ότι θα διαβάσω το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα

14 Νοεμβρίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Προφυλακίστηκε ο 14ος κατηγορούμενος για τις παράνομες επιδοτήσεις

14 Νοεμβρίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Σάκης Αρναούτογλου: Πότε φτάνει το κρύο – Η τάση του καιρού

14 Νοεμβρίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Μπέργκερ, κάψουλες απορρυπαντικού, κανέλα και… τεστ εγκυμοσύνης: Τα επικίνδυνα challenges στο διαδίκτυο

14 Νοεμβρίου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?