LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: Επέκταση της συμφωνίας ΔΕΗ και Cycling Greece για τον ΔΕΗ Tour Of Hellas​
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Ψηφιακό πελατολόγιο: «Υποδοχή» με απεργίες σε συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτων
1 Ιουλίου 2025
Λαμία: Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος και οδηγήθηκε στη φυλακή
1 Ιουλίου 2025
Διακοπές ρεύματος σήμερα 1/7 σε οδούς της Λαμίας
1 Ιουλίου 2025
Καιρός: Έως 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία την Τρίτη 1/7
30 Ιουνίου 2025
Λαμία: Εκτός ΜΕΘ ο 16χρονος που τον δάγκωσε οχιά
30 Ιουνίου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΑΘΛΗΤΙΚΑ > Επέκταση της συμφωνίας ΔΕΗ και Cycling Greece για τον ΔΕΗ Tour Of Hellas​
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Επέκταση της συμφωνίας ΔΕΗ και Cycling Greece για τον ΔΕΗ Tour Of Hellas​

Newsroom 17 Φεβρουαρίου 2025
Updated 2025/02/17 at 3:02 ΜΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Ο Tour Of Hellas, η μεγαλύτερη διεθνής ετήσια αθλητική διοργάνωση της Ελλάδας, θα κατακτάει τις κορυφές μέχρι το 2027 μαζί με την μεγαλύτερη εταιρεία ενέργειας της χώρας, τη ΔΕΗ!

Η ονοματοδοσία και μεγάλη χορηγία στον ΔΕΗ Tour Of Hellas, επισφραγίστηκε με τις επίσημες υπογραφές της ΔΕΗ και της Οργανωτικής Επιτροπής Διοργανώσεων Ποδηλασίας του Υπουργείου Αθλητισμού, Cycling Greece πιστοποιώντας την μέχρι στιγμής άριστη συνεργασία των δύο πλευρών.

- Advertisement -

Ο αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης εξέφρασε την ικανοποίησή του γι’ αυτήν την θετική εξέλιξη, αναγνωρίζοντας τη συμβολή της ΔΕΗ στην επιτυχία των Γύρων των τριών περασμένων ετών.

«Για τον Tour of Hellas η ΔΕΗ είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένας χορηγός – ονοματοδότης, είναι το σήμα κατατεθέν για μία σειρά από αξίες και δυνατότητες που αναβαθμίζουν τον Γύρο και αποτελούν και για εμάς ως Υπουργείο άμεση προτεραιότητα και αναφέρομαι στην πράσινη μετάβαση, στη βιώσιμη κινητικότητα και το θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.

Είμαστε εξόχως ικανοποιημένοι από την επισφράγιση της επέκτασης της συμφωνίας του μεγάλου μας εθνικού Γύρου με τη ΔΕΗ.

Ο ΔΕΗ Tour Of Hellas είναι ένα τεράστιο αθλητικό γεγονός με οικονομικές, και πολιτιστικές προεκτάσεις, που διαφημίζει γνωστές και άγνωστες ομορφιές της Ελλάδας προβάλλοντας την ιστορία μας και τα μνημεία μας, μέσα από την πολύ απαιτητική προσπάθεια των 120 πολύ υψηλού επιπέδου αθλητών ποδηλατών που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα.

Η παρουσία του ΔΕΗ εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του αγώνα, και προσδίδει το κύρος της ως ηγέτιδα εταιρεία στον ενεργειακό τομέα στην Ελλάδα».

Αναγνωρίζοντας την αξία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού και βιώσιμης μετακίνησης, η ΔΕΗ στηρίζει για 4η συνεχή χρονιά τον ΔΕΗ Tour Of Hellas, ως ονομαστικός και μεγάλος χορηγός του αγώνα.

Μέσα από τα ΔΕΗ fun zones και με κεντρικό μήνυμα “Power Up The Race” θα προσφέρει την «ενέργειά» της σε σημαντικά σημεία της διαδρομής, ενημερώνοντας, μέσα από διάφορες δράσεις, το κοινό για τα οφέλη του ποδηλάτου.

Ο Όμιλος ΔΕΗ, στο πλαίσιο του ενεργειακού μετασχηματισμού του, υπογραμμίζει τη σημασία του ποδηλάτου ως μέσου αθλητισμού, ψυχαγωγίας και βιώσιμης αστικής μετακίνησης, ενισχύοντας το όραμά του για ένα καλύτερο και πιο πράσινο μέλλον για όλους.

Εκ μέρους της ΔΕΗ, η Γενική Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων & Επικοινωνίας Ομίλου ΔΕΗ, κα. Σοφία Δήμτσα, δήλωσε σχετικά:

«Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, ως ΔΕΗ στηρίζουμε για τέταρτη χρονιά, τον ΔΕΗ Tour of Hellas, επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή μας για την προώθηση του αθλητισμού και της βιώσιμης κινητικότητας.

Μέσω της συμμετοχής μας, αναδεικνύουμε τη σημασία του ποδηλάτου ως μέσου πράσινης μετακίνησης και ψυχαγωγίας, ενώ παράλληλα υποστηρίζουμε τον αγώνα, ο οποίος ενώνει πόλεις και περιφέρειες και αναδεικνύει τις φυσικές ομορφιές της χώρας μας. Στο πλαίσιο του στρατηγικού μας μετασχηματισμού και έχοντας ως στόχο ένα βιώσιμο μέλλον, είμαστε υπερήφανοι που συμβάλλουμε ενεργά σε αυτήν την τόσο σημαντική διοργάνωση και ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες».

Σημειώνεται ότι ο ΔΕΗ Tour Of Hellas 2025, ενταγμένος στο επίσημο καλεντάρι της UCI, ξεκινάει την φετινή του παρουσία την 1η Απριλίου με την παρουσίαση των Ομάδων στο Λιμάνι της Πάτρας και συνεχίζει με το αμιγώς αγωνιστικό πρόγραμμα από τις 2 ως τις 6 Απριλίου με 5 ετάπ (διαδρομές) ιδιαίτερα απαιτητικά.

Αναλυτικά:

• 2/04 Ετάπ 1: Πάτρα – Αγρίνιο

• 3/04 Ετάπ 2: Αγρίνιο – Αράχοβα

• 4/04 Ετάπ 3: Δελφοί – Χαλκίδα

• 5/04 Ετάπ 4: Χαλκίδα – Ολυμπιακό χωριό

• 6/04 Ετάπ 5: Μαραθώνας – Παναθηναϊκό στάδιο

To άρθρο Επέκταση της συμφωνίας ΔΕΗ και Cycling Greece για τον ΔΕΗ Tour Of Hellas δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Read More

Newsroom 17 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ψηφιακό πελατολόγιο: «Υποδοχή» με απεργίες σε συνεργεία και πλυντήρια αυτοκινήτων
1 Ιουλίου 2025
Λαμία: Συνελήφθη να οδηγεί μεθυσμένος και οδηγήθηκε στη φυλακή
1 Ιουλίου 2025
Διακοπές ρεύματος σήμερα 1/7 σε οδούς της Λαμίας
1 Ιουλίου 2025
Καιρός: Έως 38 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία την Τρίτη 1/7
30 Ιουνίου 2025
Λαμία: Εκτός ΜΕΘ ο 16χρονος που τον δάγκωσε οχιά
30 Ιουνίου 2025

You Might Also Like

ΑΘΛΗΤΙΚΑΕΛΛΑΔΑ

Τεντόγλου: «Απογειώθηκε» στα 8.46μ. και έδωσε 16 βαθμούς στην Ελλάδα με την κορυφαία επίδοση στον κόσμο

28 Ιουνίου 2025
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στεφάν Λανουά: Σωστή η κόκκινη κάρτα σε Μήτογλου, έπρεπε να αποβληθεί ο Τσάλοφ και να δοθεί πέναλτι στην Athens Kallithea​

12 Μαρτίου 2025
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί έμεινε εκτός αποστολής από το Ολυμπιακός – Μπόντο Γκλιμτ​

12 Μαρτίου 2025
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ρουί Βιτόρια για το Φιορεντίνα – Παναθηναϊκός: «Και τη ψυχή μας για την πρόκριση»​

12 Μαρτίου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?