Απειλητικά τηλεφωνήματα και email φέρεται να δέχθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η κ. Κλάπα δέχθηκε δύο τηλεφωνήματα στη Γραμματεία του γραφείου της με το ένα μάλιστα από φανερό αριθμό του καλούντα. Οι απειλές στρέφονταν κατά της ζωής της αλλά και κατά της ζωής της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου.
Yπενθυμίζεται ότι η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα, με ανακοίνωσή της, είχε σπεύσει να απαντήσει σε ανάρτηση της Μαρίας Καρυστιανού σχετικά με ανακριτικό έργο για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να εκφράζεται λοιδορία και καθύβριση των θεσμών στην προσέγγιση των νομικών ζητημάτων. Θα προστατεύουμε τη Δημοκρατία εναντίον οποιουδήποτε την καταλύει, ο σεβασμός κερδίζεται, είχε απαντήσει η Μαρία Καρυστιανού.
Οι ραγδαίες εξελίξεις στο μέτωπο της δικαστικής διερεύνησης του εγκλήματος των Τεμπών, καθώς οι δημόσιες ενστάσεις ως και καταγγελίες που έχουν γίνει από τον σύλλογο συγγενών θυμάτων – και αποτυπώθηκαν κυρίως στην πρόσφατη ανακοίνωση της Μαρίας Καρυστιανού – για την ανακριτική διαδικασία έχουν πάρει πια τη μορφή μήνυσης κατά του εφέτη ανακριτή Σωτήρη Μπακαΐμη.
Διαβάστε επίσης
Στο… μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη: Πότε θα γίνει ο ανασχηματισμός και πόσο ευρύς θα είναι
ΠΑΣΟΚ: Τα συμπεράσματα της εκλογής Τασούλα και οι επόμενες πολιτικές στοχεύσεις του Ανδρουλάκη