Το ποδοσφαιριστή της γενιάς του που θα πήγαινε καλά και στο instagram κλήθηκε να επιλέξει ο Ντέμης Νικολαΐδης και απάντησε τον άλλοτε συμπαίκτη του στην ΑΕΚ, Νίκο Γεωργέα.
Ο Ντέμης Νικολαΐδης είναι ιδιαίτερα ενεργός στο instagram, όπου ανεβάζει τακτικά video σχολιάζοντας το ελληνικό ποδόσφαιρο και όχι μόνο, αφού συχνά απαντάει και σε άλλου τύπου ερωτήσεις.
- Advertisement -
Μία από αυτές λοιπόν, ήταν το “Ποιος ποδοσφαιριστής από τη γενιά του, αν υπήρχε Instagram τότε, θα πήγαινε πολύ καλά εκεί;”, με τον θρύλο της Ένωσης να επιλέγει έναν από τους αγαπημένους της “κιτρινόμαυρης” κερκίδας, τον Νίκο Γεωργέα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Demis Nikolaidis (@dem11s)
Ο “Φούλης” της ΑΕΚ ήταν από τους πλέον… πλακατζήδες στην Ένωση.
To άρθρο Ο Ντέμης Νικολαΐδης επέλεξε τον συμπαίκτη του που θα «σάρωνε» στο instagram δημοσιεύτηκε στο NewsIT .