LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: Χρήστος Μάστορας: Η επιτυχία ως Καζαντζίδης, το «φλερτ« με τη Νέα Δημοκρατία και η… διαχρονική σχέση με το αλκοόλ​
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Εύβοια: Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στη Ριτσώνα – Μήνυμα 112 για επικίνδυνους καπνούς
12 Ιουλίου 2025
Λάρισα: Συλλαλητήριο με τρακτέρ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και για τα μέτρα για την ευλογιά
12 Ιουλίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελία για πλαστογραφία εγγράφου
12 Ιουλίου 2025
Περιφέρεια Στερεάς: Χρηματοδοτήσεις 812.500 € για την υλοποίηση έργων στον Δήμο Λεβαδέων
12 Ιουλίου 2025
Στη Βουλή το Λύκειο Δομοκού
12 Ιουλίου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΕΥ ΖΗΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΕΛΛΑΔΑ > Χρήστος Μάστορας: Η επιτυχία ως Καζαντζίδης, το «φλερτ« με τη Νέα Δημοκρατία και η… διαχρονική σχέση με το αλκοόλ​
ΕΛΛΑΔΑ

Χρήστος Μάστορας: Η επιτυχία ως Καζαντζίδης, το «φλερτ« με τη Νέα Δημοκρατία και η… διαχρονική σχέση με το αλκοόλ​

5 Φεβρουαρίου 2025 91 Views
Updated 2025/02/05 at 7:00 ΜΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Την Πέμπτη (6/2) θα γίνει η εκδίκαση του αυτοφώρου του Χρήστου Μάστορα ο οποίος οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ στο κέντρο της Αθήνας και δεν σταμάτησε στον έλεγχο της τροχαίας για να ακολουθήσει η επεισοδιακή σύλληψή του. Ο δημοφιλής τραγουδιστής που αποτελεί πρότυπο για τη νεολαία, έγινε ιδιαίτερα αγαπητός μετά και την ενσάρκωση του Στέλιου Καζαντζίδη μέσα από την ταινία «Υπάρχω».

Contents
Χρήστος Μάστορας: «Αγνόησα τον νόμο»Η τεράστια επιτυχία ως Στέλιος ΚαζαντζίδηςΤο «φλερτ» με τη Νέα ΔημοκρατίαΗ… ιδιαίτερη σχέση που έχει με το αλκοόλ

Ενδεικτικό της κατάστασης της οποίας βρισκόταν ο τραγουδιστής ήταν ότι σύμφωνα με τον Σταύρο Μπαλάσκα, δεν είχε το 60% των αισθήσεών του για να οδηγήσει και βρισκόταν 3 φορές πάνω από το επιτρεπτό όριο. Όπως είπε χαρακτηριστικά ήταν «κινούμενη βόμβα και επικίνδυνος με το αυτοκίνητό του».

Πάντως και τα αποτελέσματα του αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε, δείχνουν ότι εντοπίστηκαν στον οργανισμό του 0,83 mg/lt αλκοόλ, την ώρα που το όριο είναι 0,25 mg/lt.

- Advertisement -
Ad image

Παράλληλα, το MEGA εξασφάλισε βίντεο-ντοκουμέντο που δείχνει τη στιγμή που ο τραγουδιστής διέφυγε από το πρώτο μπλόκο. Στα πλάνα φαίνεται ο επικίνδυνος ελιγμός του τζιπ του Χρήστου Μάστορα, διαψεύδοντας έτσι τον δικηγόρο του, ο οποίος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ισχυρίστηκε πως ο γνωστός τραγουδιστής «δεν είδε τον τροχονόμο, δεν υπέπεσε στην αντίληψη του σχετικό σήμα», προκαλώντας την «έκρηξη» του Νίκου Χατζηνικολάου.

Σε βάρος του τραγουδιστή, ο αρμόδιος Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για δύο πλημμελήματα –αυτό της επικίνδυνης οδήγησης από την οποία μπορεί να προκύψει κίνδυνος για άνθρωπο και αυτό της οδήγησης υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Χρήστος Μάστορας: «Αγνόησα τον νόμο»

«Το αλκοόλ δεν είναι καλός σύμβουλος. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι σε μία έξοδο με το κορίτσι μου και την παρέα της, γεμάτο γέλια, όνειρα και καλή διάθεση, που όμως στο τέλος μάς βγήκε ξινό. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος και εγώ τον αγνόησα, πιάνοντας το τιμόνι. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες» έγραψε ο Χρήστος Μάστορας στο Instagram, δείχνοντας μετανιωμένος για τις πράξεις του.

«Οι αστυνομικοί έκαναν τη δουλειά τους και μετά τα τελευταία γεγονότα, δεν μπορούν, ούτε πρέπει σε καμία περίπτωση, να κάνουν εκπτώσεις στα μέτρα ασφαλείας» πρόσθεσε. «Δεν είμαι άγιος ούτε αλάνθανστος, είμαι όμως εδώ για να διορθώσω τα λάθη μου και να γίνω καλύτερος», έγραψε.

Η τεράστια επιτυχία ως Στέλιος Καζαντζίδης

Ο γνωστός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα βιώνει μια τεράστια επιτυχία με την ταινία-αφιέρωμα στον Στέλιο Καζαντζίδη, με πρωταγωνιστή τον ίδιο, αλλά και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς μεταξύ των οποίων οι Γιώργος Γάλλος, Γιώργος Καραμίχος, Νίκος Ψαρράς, Γιώργος Γιαννόπουλος και Κλέλια Ρένεση.

Το «Υπάρχω» είναι μια προσεγμένη παραγωγή, που επιχειρεί να αποκωδικοποιήσει τον κορυφαίο λαϊκό τραγουδιστή, τόσο καλλιτεχνικά όσο και προσωπικά.

Η ταινία σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, καθώς είχε κόψει, μέχρι και τις 16 Ιανουαρίου, 710.399 εισιτήρια, βάζοντας πλώρη για το 1 εκατομμύριο, πράγμα σπάνιο για τα ελληνικά δεδομένα. Η εκτίμηση είναι πως θα προσεγγίσει τις 900.000 εισιτήρια στην Ελλάδα και τα 70.000 εισιτήρια στην Κύπρο και θα αποτελέσει τη μεγαλύτερη ελληνική ταινία των τελευταίων δεκαπέντε ετών.

Να σημειωθεί ότι εκτός από την «Πολίτικη Κουζίνα», το φράγμα του 1 εκατ. εισιτηρίων το έχουν σπάσει μόνο οι ταινίες «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» και «Safe Sex».

Επιπλέον, οι κριτικές που έχει λάβει ο ίδιος ως Στέλιος Καζαντζίδης είναι από αξιόλογες έως διθυραμβικές, ενώ σε πολλά σημεία της ταινίας η φωνή του μοιάζει εκπληκτικά με αυτή του εμβληματικού τραγουδιστή, που άφησε το στίγμα του στην ελληνική μουσική και θεωρείται από πολλούς ίσως η κορυφαία φωνή που έβγαλε η χώρα μας.

Ο Χρήστος Μάστορας μιλώντας για τη συμμετοχή του στην ταινία, τόνισε ότι κατά τη διάρκεια των προβών κατάλαβε ότι έχει πολλά κοινά στοιχεία με τον σπουδαίο τραγουδιστή. Όπως εξήγησε, έχει υπάρξει και αυτός πολλές φορές στη ζωή του παρορμητικός και απόλυτος, αλλά και ενθουσιώδης.

Το «φλερτ» με τη Νέα Δημοκρατία

Αίσθηση είχε προκαλέσει η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Χρήστο Μάστορα στο Μέγαρο Μαξίμου τον Νοέμβριο του 2021 με αντικείμενο την καταβολή των συντάξεων στους Βορειοηπειρώτες, για τις οποίες ο τραγουδιστής είχε αποστείλει οργισμένη επιστολή προς την κυβέρνηση, πριν από 1,5 χρόνο.

Με δεδομένο το νεαρό της ηλικίας του και τη δημοφιλία του στα νεανικά κοινά, σύμφωνα με την Καθημερινή, το Μαξίμου τον είχε και τον έχει βάλει στο στόχαστρο για να είναι στα επόμενα ψηφοδέλτια του κόμματος.

Παράλληλα, τον Απρίλιο του 2023, παραμονές των εθνικών εκλογών, υπήρξε μια έντονη φημολογία, ότι ο frontman του συγκροτήματος «Melisses», θα είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία, κάτι που διαψεύστηκε από τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία συνομίλησε με τον μάνατζέρ του, βάζοντας τέλος στα σενάρια. Τουλάχιστον για την ώρα…

Πάντως ο ίδιος σε δηλώσεις του στο παρελθόν για το που ανήκει πολιτικά είχε πει πως «κάποιοι με αποκαλούν δεξιό, αλλά δεν είμαι. Ανήκω στον κεντρώο χώρο. Φοβάμαι πως σήμερα υπάρχουν στους κόλπους της Αριστεράς στοιχεία που αλλοιώνουν το νόημά της. Παρατηρούμε συχνά έναν τρελό ακτιβισμό που ξεκινάει πάντα με το δεδομένο ότι εμείς έχουμε δίκιο, το λεγόμενο ηθικό πλεονέκτημα. Κάποιοι πάνε να κουβαλήσουν με το ζόρι έναν σταυρό που δεν είναι δικός τους».

Η… ιδιαίτερη σχέση που έχει με το αλκοόλ

Ο τραγουδιστής είχε μιλήσει πρόσφατα στο Στούντιο 4 για τη σχέση που έχει με το αλκοόλ και είχε αναφέρει ότι πολλές φορές στο παρελθόν είχε τραγουδήσει μεθυσμένος.

«Δε ξέρω αν επιτρέπεται να το πω, αλλά εντάξει. Με βοηθούσε πάρα πολύ το αλκοόλ σε αυτή την κατάσταση. Με χαλάρωνε για να μπορέσω να ανέβω στη σκηνή. Δεν το συνιστώ σε κανέναν, αλλά έτρεμαν τα πόδια μου. Είμαι πολύ εσωστρεφής χαρακτήρας και ξαφνικά έπρεπε να ανέβω στη σκηνή και να επικοινωνήσω το μέσα μου με αγνώστους.

Είχα την ανάγκη να το επικοινωνήσω. Έχει συμβεί πολλές φορές να βγω μεθυσμένος και το έχω μετανιώσει απίστευτα. Εκεί ζεις με τις ενοχές. Και αυτό είναι ένα μάθημα» είχε αποκαλύψει τότε ο Χρήστος Μάστορας, δείχνοντας ότι το πάθημα δεν του έγινε μάθημα…

Διαβάστε επίσης:

Έκρηξη σε ATM στη Νέα Φιλαδέλφεια

Λάρισα: Κάθειρξη 11 ετών στον 52χρονο που περιέλουσε με βενζίνη την πρώην σύζυγό του

Αλιβέρι: 10χρονος αποκάλυψε σε έκθεση την κακοποίηση από τους γονείς του (videos)

 Read More

Newsroom 5 Φεβρουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εύβοια: Φωτιά σε εργοστάσιο πλαστικών στη Ριτσώνα – Μήνυμα 112 για επικίνδυνους καπνούς
12 Ιουλίου 2025
Λάρισα: Συλλαλητήριο με τρακτέρ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και για τα μέτρα για την ευλογιά
12 Ιουλίου 2025
ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελία για πλαστογραφία εγγράφου
12 Ιουλίου 2025
Περιφέρεια Στερεάς: Χρηματοδοτήσεις 812.500 € για την υλοποίηση έργων στον Δήμο Λεβαδέων
12 Ιουλίου 2025
Στη Βουλή το Λύκειο Δομοκού
12 Ιουλίου 2025

Σας ενδιαφέρουν

ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Συλλαλητήριο με τρακτέρ για το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ, αλλά και για τα μέτρα για την ευλογιά

12 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Καταγγελία για πλαστογραφία εγγράφου

12 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑFeatured

Καιρός: Η ζέστη επιστρέφει από την Κυριακή μαζί με μελτέμια 7 μποφόρ

12 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στο Αγρίνιο: Πατέρας παρέσυρε με το όχημά του και σκότωσε την 2χρονη κόρη του

12 Ιουλίου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?