Σφοδρή επίθεση κατά του υπουργού Επικρατείας, Άκη Σκέρτσου, ο οποίος αποδίδει την τραγωδία των Τεμπών στις «διαχρονικές κακοδαιμονίες» του κράτους, εξαπολύει ο Στέφανος Κασσελάκης.
Συγκεκριμένα, ο Ά. Σκέρτσος, μιλώντας στο MEGA, δήλωσε ότι «στο δυστύχημα στα Τέμπη συγκεντρώθηκαν όλες οι κακοδαιμονίες του ελληνικού κράτους διαχρονικά, με τεράστιο ανθρώπινο τίμημα. Διαλύθηκαν οικογένειες, άνθρωποι χάθηκαν και αυτό αποτελεί ανοιχτή πληγή για όλους μας. Όλοι οφείλουμε να σκύβουμε το κεφάλι σε αυτή την ανθρώπινη τραγωδία και να μάθουμε τι ακριβώς έγινε, να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην ξανασυμβεί αυτό, δηλαδή να αποκτήσουμε ασφαλείς σιδηροδρόμους».
Σχολιάζοντας, ο πρόεδρος του Κινήματος Δημοκρατίας σε ανάρτησή του στα social media επισήμανε ότι «η τηλεδιοίκηση που ποτέ δεν αποκαταστάθηκε, το υψωμένο δάκτυλο του Κώστα Καραμανλή και η φράση του “είναι ντροπή και ντρέπομαι, που θέτετε θέματα ασφαλείας”, βαφτίστηκαν “διαχρονικές κακοδαιμονίες”.
Το κράτος “των κακοδαιμονιών” όμως δούλεψε εντατικά από εκείνο το βράδυ. Δούλεψε για τη συγκάλυψη και την παρεμπόδιση της αλήθειας».
«Κ. Σκέρτσο αφού ο Κ. Μητσοτάκης κρύβεται και δεν μας απαντάει, μπορείτε να μας πείτε εσείς -ως στενός του συνεργάτης- ποιος τον “παραπλάνησε”;», συνεχίζει ο Σ. Κασσελάκης. «Ποιος τον διαβεβαίωσε για το φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας;
Ποιος τον διαβεβαίωσε ότι το μπάζωμα έγινε για “καλό σκοπό”;
Ποιος του υπέδειξε να αναβαθμίσει κάθε εμπλεκόμενο στην προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος;».
Η τηλεδιοίκηση που ποτέ δεν αποκαταστάθηκε, το υψωμένο δάκτυλο του Κώστα Καραμανλή και η φράση του «είναι ντροπή και ντρέπομαι, που θέτετε θέματα ασφαλείας», βαφτίστηκαν «διαχρονικές κακοδαιμονίες».
Το κράτος «των κακοδαιμονιών» όμως δούλεψε εντατικά από εκείνο το βράδυ.
Δούλεψε… pic.twitter.com/8npUpeLO6v
— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) February 3, 2025
Διαβάστε επίσης
Ο δύσκολος Φεβρουάριος για την κυβέρνηση, οι απώλειες στα γκάλοπ και τα ορόσημα που τρομάζουν