LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: Λάρισα: Θρίλερ δίχως τέλος με την εξαφάνιση του 39χρονου στη Λάρισα – «Είναι περίεργο που άφησε το κινητό»​
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Ξεκινούν οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Δήμου Λαμιέων για το σχολικό έτος 2025-2026
4 Ιουλίου 2025
Μία σύλληψη για ναρκωτικά στην Ανατολική Φθιώτιδα
4 Ιουλίου 2025
MIRACULOUS: Το παγκόσμιο φαινόμενο στη Λαμία σήμερα 4 Ιουλίου
4 Ιουλίου 2025
Λαμία – Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας
4 Ιουλίου 2025
Λαμία: 31ο Θερινό Σχολείο – Συνέδριο με θέμα “Δυναμικά Συστήματα και Πολυπλοκότητα” στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
4 Ιουλίου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΕΛΛΑΔΑ > Λάρισα: Θρίλερ δίχως τέλος με την εξαφάνιση του 39χρονου στη Λάρισα – «Είναι περίεργο που άφησε το κινητό»​
ΕΛΛΑΔΑ

Λάρισα: Θρίλερ δίχως τέλος με την εξαφάνιση του 39χρονου στη Λάρισα – «Είναι περίεργο που άφησε το κινητό»​

6 Ιανουαρίου 2025
Updated 2025/01/06 at 9:09 ΠΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση του 39χρονου από τη Λάρισα τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 30 Δεκεμβρίου 2024.

Ο 39χρονος γιος της εισαγγελέως των Τεμπών από την Λάρισα, παραμένει άφαντος με την εξαφάνισή του να έχει σημάνει συναγερμό. Ο άνδρας είχε βγει για περίπατο κοντά στον Πηνειό και από τότε ε αγνοούνται τα ίχνη του.

- Advertisement -

«Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα», ανέφερε στο MEGA ο Γιώργος Καλλιακμάνης, επίτιμος πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

«Αυτό που φάνηκε από τις κάμερες είναι ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος, που είχε αφήσει το τηλέφωνό του στο σπίτι, πήγε προς τον Πηνειό, εκεί που πήγαινε συνεχώς και έκανε περιπάτους. Είναι περίεργο που άφησε το κινητό τηλέφωνο, έστω για να φορτίσει. Σε περίπτωση που ήθελε να εξαφανιστεί, ίσως ήθελε για λίγο καιρό να μείνει μόνος του, θα μπορούσε να πάρει μαζί του το κινητό τηλέφωνο. Αυτό δημιουργεί ένα ερώτημα στην Αστυνομία, γι’ αυτό ακριβώς και κόπηκε αμέσως το νερό μόλις ενημερώθηκε η Αστυνομία ότι εξαφανίστηκε αυτός ο άνθρωπος», ήταν τα λόγια του.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης εύχεται ο 39χρονος να έχει εξαφανιστεί καθώς ήθελε να μείνει μόνος του. «Συνεχίζονται οι έρευνες από την ΕΜΑΚ, από σκύλο ειδικό της Πυροσβεστικής, από drones και με θερμικές κάμερες. Ελπίζουμε ότι αυτός ο άνθρωπος να έχει φύγει, ίσως να ήθελε να μείνει για λίγο καιρό μόνος του, μακάρι να είναι έτσι και να βρεθεί ζωντανός. Φαίνεται ότι ή μόνος του ήθελε να εξαφανιστεί για λίγο καιρό ή έγινε κάποιο ατύχημα».

«Η πιο μυστηριώδης εξαφάνιση που έχω συναντήσει»

Από την πλευρά του ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης, ο οποίος ασχολείται με την υπόθεση, σημειώνει:

«Είναι η πιο μυστηριώδης εξαφάνιση που έχω συναντήσει στην καριέρα μου. Αυτό το λέει και η Αστυνομία και συνηγορεί και η οικογένεια. Ο 39χρονος φεύγοντας άφησε το τηλέφωνο και το συνήθιζε αυτό το πράγμα. Το θέμα του τηλεφώνου δεν ήταν κάτι το οποίο δημιούργησε μια παραξενιά στην οικογένεια. Το άφησε να φορτίσει, δεν ήταν ο άνθρωπος του τηλεφώνου».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Τσούκαλης συμπλήρωσε: «Το τηλέφωνο το έλεγξα και εγώ, οι συνομιλίες που υπήρχαν ήταν στα μέλη της οικογένειας, στα σχολεία που εργαζόταν και στο περιβάλλον του γενικά. Δεν προκύπτει κάτι από το τηλέφωνο. Η κάμερα η οποία τον δείχνει προς το σημείο, είναι κοντά στο σπίτι. Εικάζεται ότι η κατεύθυνσή του ήταν η συγκεκριμένη βόλτα που έκανε προς το υδάτινο στοιχείο. Όσον αφορά το υδάτινο στοιχείο θα πρέπει να πούμε ότι τα φερτά υλικά έχουν δημιουργήσει τρομακτικό πρόβλημα. Μόνο οι άνθρωποι οι οποίοι ασχολούνται από την ΕΜΑΚ μπορούν να καταλάβουν τον μεγάλο βαθμό δυσκολίας που υπάρχει. Τα νερά έκλεισαν όχι άμεσα αλλά όταν καταγγέλθηκε και μετά από αρκετό χρονικό διάστημα. Είναι και αυτός ένας παράγοντας που μπορεί να μπει μέσα στην εξίσωση για να καταλάβουμε τον βαθμό δυσκολίας».

Όπως υποστήριξε ο Γιώργος Τσούκαλης όλα τα σενάρια μπαίνουν στο κάδρο.

«Το σενάριο του να έχει φύγει μόνος του, προσωπικά η οικογένεια μου το απέκλεισε. Έφυγε από το σπίτι του με καλή διάθεση, η σχέση του με την οικογένεια είναι άριστη. Πρόκειται για οικογένεια δεμένη μεταξύ τους. Όλα τα σενάρια είναι στο κάδρο. Φοβάμαι και εγώ μήπως έτυχε τη λάθος στιγμή σε ένα λάθος περιστατικό».

«Αυτήν την στιγμή δεν έχουμε κανένα στοιχείο για να μπορέσουμε να τοποθετηθούμε πάνω σε αυτό. Κουράγιο στην οικογένεια», λέει από την πλευρά της η ψυχολόγος Βέρα Αθανασίου.

To άρθρο Λάρισα: Θρίλερ δίχως τέλος με την εξαφάνιση του 39χρονου στη Λάρισα – «Είναι περίεργο που άφησε το κινητό» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Read More

Ελλάδα – NewsIT

6 Ιανουαρίου 2025
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ξεκινούν οι εγγραφές στα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (Κ.Δ.Α.Π.) Δήμου Λαμιέων για το σχολικό έτος 2025-2026
4 Ιουλίου 2025
Μία σύλληψη για ναρκωτικά στην Ανατολική Φθιώτιδα
4 Ιουλίου 2025
MIRACULOUS: Το παγκόσμιο φαινόμενο στη Λαμία σήμερα 4 Ιουλίου
4 Ιουλίου 2025
Λαμία – Cinepolis Γαλαξίας: Οι ταινίες της εβδομάδας
4 Ιουλίου 2025
Λαμία: 31ο Θερινό Σχολείο – Συνέδριο με θέμα “Δυναμικά Συστήματα και Πολυπλοκότητα” στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας
4 Ιουλίου 2025

You Might Also Like

ΕΛΛΑΔΑ

Αύξηση στις τιμές των καυσίμων από νέο «πράσινο» τέλος

4 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

ΟΠΕΚΕΠΕ: Πραγματικά, τι ωραίο πλιάτσικο!

4 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑFeatured

Καιρός: Έρχεται τετραήμερος καύσωνας με 43αρια

3 Ιουλίου 2025
ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρει η υπόθεση ομαδικού βιασμού 14χρονης

3 Ιουλίου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?