Εξεμάνη ο Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ μετά την απόφαση Μπάιντεν να επιτρέψει στην Ουκρανία χρήση όπλων μεγάλου βεληνεκούς.
Σύμφωνα με τον γιο του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, αυτή η απόφαση αποτελεί μια προσπάθεια της κυβέρνησης Μπάιντεν να ξεκινήσει τον «Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο» πριν ο πατέρας του, Ντόναλντ Τραμπ, αναλάβει τα καθήκοντά του τον Ιανουάριο.
Ο 46χρονος Ντόναλντ Τραμπ τζούνιορ έγραψε στο Χ ότι το «στρατιωτικο-βιομηχανικό σύμπλεγμα» προσπαθεί να υπονομεύσει τον πατέρα του πριν αναλάβει τα καθήκοντά του, σπρώχνοντας την κατάσταση με τον πόλεμο στην Ουκρανία στο χάος.
- Advertisement -
The Military Industrial Complex seems to want to make sure they get World War 3 going before my father has a chance to create peace and save lives.
Gotta lock in those $Trillions.
Life be damned!!! Imbeciles! https://t.co/ZzfwnhBxRh
— Donald Trump Jr. (@DonaldJTrumpJr) November 17, 2024
«Το Στρατιωτικό Βιομηχανικό Σύμπλεγμα φαίνεται ότι θέλει να βεβαιωθεί ότι θα ξεκινήσει ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος πριν ο πατέρας μου έχει την ευκαιρία να φέρει την ειρήνη και να σώσει ζωές», ανέφερε.
Διαβάστε επίσης
Γαλλία: Στους δρόμους πάλι οι αγρότες – Διαμαρτύρονται για πιθανή συμφωνία ΕΕ-Mercosur
Η Ρωσία δηλώνει ότι καταστράφηκε drone της Ουκρανίας κατευθυνόμενο στη Μόσχα
Τραμπ και Κένεντι υπόσχονται να ξαναδώσουν στην Αμερική την υγεία της τρώγοντας… ανθυγιεινά
ΚΟΣΜΟΣ | topontiki.gr