Οι κρέπες με σπανάκι είναι λαχταριστές και πολύ χορταστικές.
Ειδικά αν βάλεις στις κρέπες με σπανάκι και ανθότυρο και λίγη μπεσαμέλ.
Οι κρέπες σπανάκι αλλιώς λέγονται και «Φλορεντίν».
- Advertisement -
Υλικά
Για τις κρέπες με σπανάκι
3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μικρό ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
4 τρυφερά φρέσκα κρεμμύδια (με τα πράσινα φύλλα τους)
600 γρ. σπανάκι (πλυμένο και χοντροκομμένο)
400 γρ. ανθότυρο
150 γρ. φέτα
2 κ.σ. άνηθο ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι
12 κρέπες σπιτικές ή εμπορίου
Για την εύκολη μπεσαμέλ
700 γρ. γάλα φρέσκο
70 γρ. κορν φλάουρ
30 γρ. βούτυρο
1 αυγό
Αλάτι
1 πρέζα/ες μοσχοκάρυδο
2 κ.σ. τριμμένο τυρί
Η συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller