Σε ποινική δίωξη κατά δύο υψηλόβαθμων στελεχών του ΟΣΕ και του εκπροσώπου της εταιρείας σεκιούριτι που είχε την ευθύνη της επιτήρησης του σιδηροδρομικού δικτύου, άσκησε ο αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας, για τα Τέμπη.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», ο ανακριτής είχε ζητήσει τα βίντεο από τον εμπορικό σταθμό της Θεσσαλονίκης το περασμένο καλοκαίρι (1,5 χρόνο μετά το δυστύχημα), ωστόσο παρέλαβε βίντεο τον Νοέμβριο. Ωστόσο, αντί να σταλούν τα βίντεο από τον εμπορικό σταθμό, εστάλησαν από τον επιβατικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.
Ο εισαγγελέας είχε διατάξει ποινική έρευνα και τώρα ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κατά των δύο στελεχών του ΟΣΕ και του εκπροσώπου της εταιρείας σεκιούριτι (Interstar), για το αδίκημα της υπεξαγωγής εγγράφων κατ εξακολούθηση, όπως αναφέρει η εφημερίδα.
Διαβάστε επίσης:
Πάτρα: Πέθανε γνωστός bodybuilder – Τον βρήκαν νεκρό στο σπίτι του
Μανώλης Λιδάκης: «Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε» λέει ο αδερφός του τραγουδιστή