LAMIAthema.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    ΕΙΔΗΣΕΙΣΔείξε μου περισσότερα
    Την Κυριακή 25/5 ο 1ος Αγώνας Historic Trail Ελάτειας
    21 Μαΐου 2025
    Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης και στη Λιβαδειά;
    21 Μαΐου 2025
    Επιτυχημένη η ημερίδα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με θέμα: «Β2Β Πωλήσεις, Εξαγωγές & Καινοτομία»
    21 Μαΐου 2025
    EKO Rally Acropolis 2025 – Η Λαμία στο κέντρο της παγκόσμιας μηχανοκίνητης δράσης
    20 Μαΐου 2025
    Λαμία: Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας – 31χρονος κλείδωνε στο μπάνιο τη σύντροφό του για να δει πόσο τον αγαπάει​
    20 Μαΐου 2025
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
    ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΔείξε μου περισσότερα
    Lemon: H sold-out παράσταση για μία μόνο φορά στη Λαμία
    21 Μαΐου 2025
    Αγώνες Στίβου «Νίκη Μπακογιάννη» για 5η χρονιά στην πόλη μας – Ο Δήμος Λαμιέων τιμά και φέτος την Ολυμπιονίκη μας
    20 Μαΐου 2025
    Λαμία: Την Κυριακή 25 Μαΐου τα Αποκαλυπτήρια ανδριάντα του Μάρκου Μπότσαρη
    19 Μαΐου 2025
    «Άνοιξη Μουσικής στην πόλη»: Ρεσιτάλ Κιθάρας του Κώστα Αναστασίου στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας
    19 Μαΐου 2025
    Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Την Δευτέρα 19 Μαΐου η θεατρική παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν»
    18 Μαΐου 2025
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
    ΑΓΓΕΛΙΕΣΔείξε μου περισσότερα
    9 προσλήψεις στον Δήμο Μακρακώμης
    19 Μαΐου 2025
    Ζητείται προσωπικό από την Protergia για το κατάστημα Λαμίας
    27 Απριλίου 2025
    4 προσλήψεις στο Δήμο Λοκρών
    20 Μαρτίου 2025
    Καμένα Βούρλα: Θέση εργασίας σε γνωστό εστιατόριο
    20 Μαρτίου 2025
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
    ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣΔείξε μου περισσότερα
    Lemon: H sold-out παράσταση για μία μόνο φορά στη Λαμία
    21 Μαΐου 2025
    Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων στο Λαογραφικό Μουσείο Δίβρης
    19 Μαΐου 2025
    «Άνοιξη Μουσικής στην πόλη»: Ρεσιτάλ Κιθάρας του Κώστα Αναστασίου στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας
    19 Μαΐου 2025
    Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Την Δευτέρα 19 Μαΐου η θεατρική παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν»
    18 Μαΐου 2025
    Περιφέρεια Στερεάς: Tο πρόγραμμα εκδηλώσεων για την Ημέρα Μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου
    17 Μαΐου 2025
  • ΤΑΞΙΔΙ
    ΤΑΞΙΔΙΔείξε μου περισσότερα
    Μακρινίτσα: Εκδρομή στο «μπαλκόνι του Πηλίου»
    17 Μαρτίου 2025
    Επτάστομο: Ο νοτιότερος παγετώνας στην Ευρώπη βρίσκεται στην Αγόριανη
    16 Μαρτίου 2025
    Μοναδικές εικόνες από το ρέμα Ορλιάς στον Όλυμπο – Ένας μαγευτικός προορισμός
    16 Φεβρουαρίου 2025
    Parnassos Hiking Club: Πεζοπορική διαδρομή Πλάι
    12 Φεβρουαρίου 2025
    Εδιμβούργο
    Εδιμβούργο: H ωραιότερη πόλη της Σκωτίας
    10 Φεβρουαρίου 2025
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΔείξε μου περισσότερα
    Ανησυχητική έκθεση για «κρίση σοκολάτας» στην Ευρώπη – Υπό απειλή κακάο και καφές
    21 Μαΐου 2025
    Παγκόσμια ημέρα μέλισσας: Ο… Πούτιν και τα μικροπλαστικά απειλούν τους επικονιαστές
    20 Μαΐου 2025
    Το πανέμορφο νησί που «εξαφανίζει» τα τοπία του από το ίντερνετ – Τέλος οι influencers
    20 Μαΐου 2025
    Εισβολή στον Θερμαϊκό από τις «μέδουσες του φεγγαριού» – Τι γίνεται αν έρθετε σε επαφή
    19 Μαΐου 2025
    Η Λαμία μπαίνει δυναμικά στα Βραβεία Βιβλίου Public 2025
    17 Μαΐου 2025
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Reading: Ταινίες της εβδομάδας: Ψάξτε την Θάλασσα «μέσα» σας
Μοιράσου το
Notification Δείξε μου περισσότερα
Τελευταία Νέα
Ιταλία: Μόλις 8% των επιχειρήσεων χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη
21 Μαΐου 2025
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί «τσουρέκι με μαστίχα Χίου» από την αγορά – Θεωρείται μη ασφαλές και επιβλαβές για την υγεία​
21 Μαΐου 2025
Τραγωδία στη Ρόδο: Τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου μετά από τσακωμό με την σύζυγο και την πεθερά του​
21 Μαΐου 2025
Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την διερεύνηση του θανάτου 5χρονου κοριτσιού σε ιδιωτική κλινική​​
21 Μαΐου 2025
Διάγνωση Αλτσχάιμερ με μια εξέταση αίματος: Η νευρολόγος-ψυχίατρος, Παρασκευή Σακκά, μιλά στο Πρώτο Πρόγραμμα (audio)
21 Μαΐου 2025
Aa
LAMIAthema.gr
Aa
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΡΟΗ
  • ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
    • ΥΓΕΙΑ
    • ΓΕΥΣΗ
    • ΒΙΒΛΙΟ
    • ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    • AUTOκίνηση
    • ΠΑΡΑΞΕΝΑ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Ακολούθησέ μας
LAMIAthema.gr > ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ > ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ > Ταινίες της εβδομάδας: Ψάξτε την Θάλασσα «μέσα» σας
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ταινίες της εβδομάδας: Ψάξτε την Θάλασσα «μέσα» σας

19 Ιουλίου 2024
Updated 2024/07/19 at 10:02 ΠΜ
Μοιράσου το
Μοιράσου το

Τυφώνες, ήρεμες υπηρέτριες, Ισπανικές και Γαλλικές κωμωδίες δωματίου θεατρικής κοπής και δύο (τουλάχιστον) υπέροχες επανεκδόσεις. Καλωσορίζουμε αυτές και άλλες πολλές νέες ταινίες αυτής της εβδομάδας.

Τwisters

Κυνηγός ανεμοστρόβιλων που στα νεανικά της χρόνια είχε υποστεί μια τραυματική εμπειρία καθώς το ανεπιτυχές πείραμα της που είχε σκοπό να περιορίσει το καταστροφικό πέρασμα των απρόβλεπτων φυσικών φαινομένων, θα γίνει η αιτία να χάσει φίλους και συνεργάτες. 5 χρόνια αργότερα, και ενώ πλέον έχει συμβιβαστεί με δουλειά γραφείου σε μετεωρολογική υπηρεσία με έδρα τη Νέα Υόρκη, θα πάρει τη μεγάλη απόφαση να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες της στον τομέα της καταγραφής και όχι της έρευνας των φαινομένων αλλά στο πεδίο της μάχης. Εκεί θα γνωρίσει ανθρώπους που καπηλεύονται τη δυστυχία των συμπολιτών τους, αυτάρεσκα απολαμβάνουν την εφήμερη διασημότητα μέσω του διαδικτύου αλλά και τους πραγματικούς εχθρούς που «ντύνονται» κάτι που δεν είναι.

Το “Twisters” καταφέρνει να ασκεί προοδευτική επιρροή στο είδος του εμπορικού κινηματογράφου καταστροφής εμποτίζοντάς τον με ουσιαστικά ερωτήματα (κάποια μένουν αναπάντητα και άλλα μπαίνουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων), άβολα προς διαχείριση ηθικά διλλήματα (π.χ. η σχέση της Kate Cooper με τον Javi στην τρίτη πράξη), αλλά και μια ερωτική ιστορία που με ασιατική διακριτικότητα (τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο υποψήφιος για Όσκαρ Nοτιοκορεάτης Lee Isaac Chung) που δεν είναι συνηθισμένη για το είδος. Από την αρχή μέχρι το τέλος είναι ένας τυφώνας, κυκλώνας και ανεμοστρόβιλος ταυτόχρονα που σε παρασέρνει στον κόσμο που το απρόβλεπτο και εκδικητικό ενίοτε της φύσης, ταυτίζεται με την οργή θεού σε ανθρώπινη ύβρη. Ίσως, χωρίς υπερβολές, να είναι το μοναδικό block buster του καλοκαιριού που δεν πρέπει να χάσετε.

Ο Αρχηγός των Κατασκόπων

Λυπηθείτε μας θεοί τώρα που ο Νίκολας Κέιτζ βρίσκεται σε επαναπροσδιορισμό της καριέρας του, και ο Λιαμ Νίσον είναι εμφανώς κουρασμένος, τη θέση τους στις βιντεικής κοπής περιπέτειες παίρνει ένας άλλος δυστυχώς ταλαντούχος ηθοποιός, ο Άαρον Έκχαρτ. Στο πρόχειρο, βαρετό, φλύαρο και ανούσιο θρίλερ που συσκευάζεται ως περιπέτεια, η αμφισβήτηση βάση στοιχείων θανάτωση της γυναίκας αρχι-κατασκόπου, θα οδηγήσει σε περαιτέρω έρευνα που δεν αφορά κανένα λογικό θεατή.

Η Φύλακας των Δράκων

Μέτριας αισθητικής animation, που παράχθηκε αποκλειστικά για να μη μείνει στην ιστορία. Εμπνευσμένο περισσότερο από τη «Ράια και τον Τελευταίο Δράκο» και του πρώτου μέρους του «Πως να εκπαιδεύσετε το δράκο σας», σε συσκευασία μη στουντιακής «Μουλάν» με πασπάλισμα από “GOT”, χωρίς πραγματική περιπέτεια ή αγωνία, «Η Φύλακας των Δράκων» είναι η τηλεοπτική Μπάρμπι των φτωχών κινεζο-βίκινγκ.

Με το αδιαφιλονίκητο ταλέντο να επικοινωνεί με τους δράκους, ένα κορίτσι θα προσπαθήσει να σώσει το είδος προς έκλειψη αλλά και την πατρίδα της.

 

Συμπέθεροι από Σόι

Κάπου ανάμεσα στο «Φταίει το Όνομά Σου» και το «Θεέ μου, τί σου Κάναμε», το «Συμπέθεροι από Σόι» ψάχνει το κοινό του. Τα μπανάλ γαλλικής κοπής αστεία του, η θεατρική του δομή, τα σχεδόν προκλητικά ρατσιστικά κλισέ και το προβλέψιμο της εξέλιξης (σ.σ. όλοι θα πάρουν το μάθημά τους και θα γίνουν καλύτεροι άνθρωποι) κάνουν αυτό το κακόγουστο παράφωνο αστείο, να βρίσκει τη θέση του (και να ελπίζει σε βραχέα επιτυχία) στους θερινούς κινηματογράφους βορείων προαστίων.

Με παράνομο τρόπο η μέλλουσα νύφη (και επιστήμονας) θα μελετήσει το DNA των πεθερών της αλλά και της οικογένειας της, βγάζοντας ποσοστώσεις «γαλλικότητας» που δεν ικανοποιούν καμία από τις δύο μεριές.

 

Ομαδική Θεραπεία

Επίσης θεατρικής κοπής, και εξυπναδίστικα Ισπανικό, η «Ομαδική Θεραπεία» εμπνέεται από το “Toc Toc” (αν δεν το έχετε δει ακόμα, επιλέξτε το στο μενού του Netflix), φιλοδοξεί να σε παρασύρει με την ανατροπή αλά «Τέλειοι Ξένοι», σε εξαντλεί με την πρώτου επιπέδου ψυχαναλυτική πλήρως λεκτική αντιπαράθεση και διασώζεται στα σημεία αποκλειστικά από την εμπειρία της Αλεχάνδρα Χιμένεθ στα ήδη της ντόπιας κωμωδίας.

Με τη μάχη των φύλων στο προσκήνιο, τρία άγνωστα μεταξύ τους ζευγάρια θα συμμετέχουν εν αγνοία τους σε συνεδρία απουσίας θεραπεύτριας. Μια σειρά από φακέλους θα τους καθοδηγούν για να επιτύχουν ότι απαιτούν τα αρχέτυπα που εκπροσωπούν.

 

Η Θάλασσα Μέσα μου

Με ερμηνείες ανώτερες της φλατ και διδακτικής σκηνοθεσίας, τον Χαβιέρ Μπαρδέμ στο πνιγμένο του γέλιο να πείθει ως αποφασισμένος παραπληγικός που θέλει να εγκαταλείψει τη ζωή για τη «δική του θάλασσα», την Μπελέν Ρουέδα (που έχουμε απολαύσει στο «ορφανοτροφείο»), τη συγκλονιστική Λόλα Ντουένιας στη σύντομη αλλά ξέχειλη από συναισθήματα ερμηνεία της, «Η Θάλασσα μέσα μου» μπορεί να φέρει φθορές στα θεμέλια της από το αλάτι της θάλασσας, δεν επιτρέπει όμως ευτυχώς στην ιστορία να λιμνάσει, ταξιδεύοντας τον θεατή σε πελάγη συγκίνησης και καλοστημένες χαμηλόπνοες φουρτούνες.

Ο Ραμόν Σαμπέδρο, δεινός κολυμβητής που από μια λάθος βουτιά καταλήξει τετραπληγικός, διεκδικεί το δικαίωμα του στον τερματισμό της ζωής του με υποβοηθούμενη αυτοκτονία, όσο κοντινά και λιγότερο κοντινά του άτομα, προσπαθούν να καταλάβουν το γιατί και να αποδεχτούν την απόφασή του.

Χάος

Μέσα από τη σαρωτική ματιά ενός ηλικιωμένου αλλά πλουσιότερου σε περιέργεια (και διακριτικότητα) Πιραντέλο, η Ιταλία του ξεδιπλώνεται μέσα από τέσσερις διαφορετικές ιστορίες που συνδέονται από την παράδοση και τις συγκρούσεις των ανθρώπων που άλλοτε την αποδέχονται άκριτα και άλλοτε συγκρούονται με το κατεστημένο για την κοινωνική πρόοδο.

Οι αδελφοί Ταβιάνι (που ήδη μας έχουν λείψει), σε αυτό το διονυσιακό κινηματογραφικό τους γλέντι, υμνούν τη ζωή και το θάνατο μέσα από χαρακτήρες που ενσωματωμένοι στην εποχή τους έρχονται να μας πουν κάτι για την απομεσογειοποίηση της Ιταλίας και την εξέλιξη του ανθρωπίνου είδους μέσα από τις παραδόσεις.

 

Ο Δεσμώτης του Ιλίγγου

Τα αγαπημένα χιτσκοκικά θέματα, η εμμονή, η αμφισημία της ταυτότητας και της φύσης της πραγματικότητας, υπό το πρίσμα της αναζήτησης του πραγματικού και της διόρθωσης των ψευδαισθήσεων, κυριαρχούν σε αυτό το εμβληματικό έργο με τις τόσες καινοτόμες κινηματογραφικές πρακτικές (ιδιαίτερα αυτής της ταυτόχρονης αντίστροφης κίνησης κάμερας πάνω σε ράγες και ζουμ για την περιγραφή των σκηνών του ιλίγγου, γνωστό ως dolly zoom). Η στοιχειωτική μουσική επένδυση του Μπέρναρντ Χέρμαν ενισχύει την απόκοσμη ατμόσφαιρα της ταινίας και την συναισθηματική ένταση, κάνοντάς την αναπόσπαστο μέρος της συνολικής εμπειρίας. Η Κιμ Νόβακ και ο Τζέιμς Στιούαρτ ικανοποιούν ταυτόχρονα τις προσδοκίες σκηνοθέτη και θεατών.

Ο Σκότι, ένας πρώην ντετέκτιβ (που αποσύρεται λόγω ενός τραυματικού περιστατικού που του αφήνει φόβο για τα ύψη και ίλιγγο), προσλαμβάνεται εκ νέου για να παρακολουθήσει τη γυναίκα ενός φίλου του, την οποία υποψιάζεται ότι τον απατά. Τα ευρήματα είναι όμως περισσότερο ψυχοπροσδιορισμένα παρά χειροπιαστά.

Για τις ταινίες «Η Φύση του Έρωτα» και «Η Σιωπηλή Καμαριέρα» θα επανέλθουμε σύντομα με αναλυτικά κείμενα. Ακολουθούν οι συνόψεις, όπως περιγράφονται στα δελτία τύπου.

Η Φύση του Έρωτα

Η Σοφία είναι καθηγήτρια φιλοσοφίας στο Μόντρεαλ και ζει έναν τυπικό σύγχρονο και πολιτισμένο γάμο με τον Ξαβιέ. Ο Συλβάν είναι ο εργολάβος που επιχειρεί να ανακαινίσει το εξοχικό τους σπίτι. Όταν η Σοφία συναντά για πρώτη φορά τον Συλβάν, είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Τα αντίθετα έλκονται, αλλά μπορεί να κρατήσει;

 

Η Σιωπηλή Καμαριέρα

Η Άννα (Πόλα Γκριμάλντο), μία οικιακή βοηθός από την Κολομβία, δουλεύει ακούραστα σε μία πολυτελή βίλα στην Κόστα Μπράβα για μία εύπορη οικογένεια που ασχολείται με το εμπόριο τέχνης. Παρασυρμένη από ψεύτικες υποσχέσεις για καλύτερες συνθήκες εργασίας μετά το καλοκαίρι, η Άννα πασχίζει να παραμείνει υπάκουη και διακριτική. Παρ’ όλα αυτά, μία τυχαία συνάντηση με μία άλλη οικιακή βοηθό στη γειτονιά τής φανερώνει έναν κόσμο θερινών απολαύσεων.

 

Πηγή: ertnews.gr

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ – TheCaller

19 Ιουλίου 2024
Μοιράσου το άρθρο
Facebook TwitterEmail Print
Άφησε ένα σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση Ακύρωση απάντησης

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ιταλία: Μόλις 8% των επιχειρήσεων χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη
21 Μαΐου 2025
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί «τσουρέκι με μαστίχα Χίου» από την αγορά – Θεωρείται μη ασφαλές και επιβλαβές για την υγεία​
21 Μαΐου 2025
Τραγωδία στη Ρόδο: Τουρίστας έπεσε από μπαλκόνι ξενοδοχείου μετά από τσακωμό με την σύζυγο και την πεθερά του​
21 Μαΐου 2025
Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την διερεύνηση του θανάτου 5χρονου κοριτσιού σε ιδιωτική κλινική​​
21 Μαΐου 2025
Διάγνωση Αλτσχάιμερ με μια εξέταση αίματος: Η νευρολόγος-ψυχίατρος, Παρασκευή Σακκά, μιλά στο Πρώτο Πρόγραμμα (audio)
21 Μαΐου 2025
- Advertisement -
Ad image

You Might Also Like

ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗFeaturedΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Lemon: H sold-out παράσταση για μία μόνο φορά στη Λαμία

21 Μαΐου 2025
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Μουσείων στο Λαογραφικό Μουσείο Δίβρης

19 Μαΐου 2025
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗFeaturedΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Άνοιξη Μουσικής στην πόλη»: Ρεσιτάλ Κιθάρας του Κώστα Αναστασίου στο Δημοτικό Ωδείο Λαμίας

19 Μαΐου 2025
ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας: Την Δευτέρα 19 Μαΐου η θεατρική παράσταση «Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν»

18 Μαΐου 2025
Facebook Instagram

Το νέο ενημερωτικό portal της Λαμίας και ολόκληρης της Στερεάς Ελλάδας.
Ειδήσεις από την Λαμία, την Φθιώτιδα, όλη τη Στερεά, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
  • ΒΙΒΛΙΟ

MUST

  • ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
  • ΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΓΕΥΣΗ
  • ΒΙΒΛΙΟ
  • ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Όθωνος 1, Λαμία
  • 2231022277, 6908395648
  • lamiathema@gmail.com
  • ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ
  • ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

©2020 - 2025 LAMIAthema.gr / Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος | 19CLOUDS PRODUCTION

Removed from reading list

Undo
AdBlock Detected
Our site is an advertising supported site. Please whitelist to support our site.
Okay, I'll Whitelist
Welcome Back!

Sign in to your account

Lost your password?