Vegan cupcakes συνταγή, που θα ικανοποιήσει την επιθυμία σας για σοκολάτα και είναι χωρίς γλουτένη.
Ολοκληρώνεται με ένα μεταξένιο γλάσο σοκολάτας με αβοκάντο που είναι τόσο πλούσιο και λαχταριστό που θα θέλετε να το φάτε με κουτάλι!
Υλικά
Για τα vegan cupcakes
120 ml γάλα βρώμης
1 κ.σ. ξύδι
120 γρ. λευκή ζάχαρη
80 γρ. μαύρη ζάχαρη
100 γρ. βούτυρο καρύδας λιωμένο
3 κ.σ. γιαούρτι σόγιας
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
160 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του χωρίς γλουτένη
40 γρ. κακάο
½ κ.γ. μαγειρική σόδα
100 ml νερό ζεστό
Για το vegan frosting
3 αβοκάντο πολύ ώριμα κομμένα
70 γρ. κακάο
160 γρ. σιρόπι σφενδάμου
160 γρ. κρέμα καρύδας
1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
Διαβάστε τη συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller
Ακολουθήστε το LAMIAthema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.