Η τούρτα τιραμισού με αμύγδαλα κροκάν είναι ένα εντυπωσιακό γλυκό με την υπέροχη γεύση του που όλοι αγαπάμε.
Τιραμισού τούρτα με παντεσπάνι.
Υλικά
Για το παντεσπάνι
6 αυγά (σε θερμοκρασία δωματίου)
1 βανίλια
1 φλ. ζάχαρη
3/4 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
3/4 φλ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
3/4 φλ. κορν φλάουρ
Για την κρέμα
2 κ.σ. στιγμιαίος καφές
2 φλ. βραστό νερό
1 φλ. γλυκό κρασί Σάμου ή Λήμνου
7 κ.σ. ρούμι
300 ml κρέμα γάλακτος
3/4 φλ. άχνη ζάχαρη
750 γρ. τυρί μασκαρπόνε ή άλλο φρέσκο τυρί κρέμα σε θερμοκρασία δωματίου
150 γρ. αμυγδαλόψιχα
150 γρ. ζάχαρη
Διαβάστε τη συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller
Ακολουθήστε το LAMIAthema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.