Κρεμώδες και λαχταριστό αυτό το παγωτό τιραμισού θα πάρει μόνιμη θέση στο ψυγείο σας τα καλοκαίρια.
Υλικά
Για το παγωτό τιραμισού
4 αυγά χωρισμένα (βιολογικά και ολόφρεσκα)
100 γρ. ζάχαρη
1 πρέζα/ες αλάτι
300 γρ. μασκαρπόνε
100 γρ. κρασί μαρσάλα (ή βινσάντο)
300 γρ. κρέμα γάλακτος 35%
12-14 μπισκότα σαβαγιάρ
1 φλ. μεγάλο δυνατό καφέ espresso σε θερμ. δωμ.
Για το σερβίρισμα
Κακάο
Καρούλια σοκολάτας
Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller
Ακολουθήστε το LAMIAthema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.