Μαντλέν (Madeleines), κλασικά γαλλικά μίνι κέικ σε σχήμα κοχυλιού.
Εύκολα στην παρασκευή τους και γρήγορα στο ψήσιμο.
Υλικά
Για τις μαντλέν
115 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
½ κ.γ. μπέικιν πάουντερ
1 πρέζα αλάτι
115 γρ. βούτυρο
100 γρ. ψιλή κρυσταλλική ζάχαρη
2 μεγάλα αβγά
Ξύσμα από 1 λεμόνι
Λίγη ζάχαρη άχνη για το γαρνίρισμα
Διαβάστε τη συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller
Ακολουθήστε το LAMIAthema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.