Ανοιχτή τυρόπιτα Μάνης, με φρέσκια μυζήθρα και σφέλα, από τα πιο διάσημα φαγητά της περιοχής.
Υλικά
Για τη ζύμη
400 γρ. αλεύρι χωριάτικο ή γ.ο.χ. + λίγο επιπλέον για το άνοιγμα του φύλλου
½ κ.γ. αλάτι
¼ φλ. ελαιόλαδο +¼ φλιτζ. επιπλέον για το ταψί
1 κ.σ. ξύδι
200 γρ. νερό χλιαρό
Για τη γέμιση
700 γρ. φρέσκια μυζήθρα
300 γρ. σφέλα ή φέτα
3 αυγά
½-¾ φλ. γάλα
¼ φλ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. μάραθο ή άνηθο
Λίγο πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller