Πολύ νόστιμος και πολύ εύκολος τρόπος να μαγειρέψετε το μοσχάρι κοκκινιστό με κόκκινο κρασί.
Υλικά
Για το κρέας
1 kg μοσχάρι
2 καρότα
2 κρεμμύδια
2 κλων. σέλερι
2 σκελ. σκόρδο
1 μπουκάλι κόκκινο κρασί
1 δαφνόφυλλο
1 κλων. θυμάρι
1 ντομάτα
Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
Αλάτι
Πιπέρι φρεσκοτριμμένο
1½ κ.σ. αλεύρι
1/4 φλ. ελαιόλαδο
Διαβάστε τη συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller