Κεφτεδάκια με σάλτσα στην κατσαρόλα, νόστιμος και θρεπτικός συνδυασμός με ανθότυρο, σπάνακι και ντοματίνια.
Υλικά
Για τα κεφτεδάκια με σπανάκι
250 γρ. baby σπανάκι ψιλοκομμένο
250 γρ. ανθότυρο
50 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
2 αυγά
2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
4 κ.σ. γεμάτες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Λίγο αλεύρι επιπλέον για το πανάρισμα
Αλάτι, πιπέρι
2 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. βούτυρο
Η συνέχεια στο Argiro.gr
ΣΥΝΤΑΓΕΣ – TheCaller
Ακολουθήστε το LAMIAthema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.